Voititko arvonnassa? Ota yhteyttä!

oulun_paakirjastoLainan päivän tunnelmissa kyselin, millaisia toiveita kirjastolaitosta kohtaan blogini lukijoilla on. Vastauksissa esitettiin toiveita muun muassa kirjaston laaja-alaista valikoimaa kuin myös aukioloaikoja kohtaan. ”Kirjasto on kuntalaisen palvelua parhaimmillaan”, totesi nimimerkki ”kaijam”, ja siihen ajatukseen on helppo yhtyä. 

Kiitos kaikille vastanneille! Toiveita voi käydä lukemassa tarkemmin aiemman bloggaukseni kommenteista.

Kaikkien vastanneiden kesken on nyt suoritettu arvonta Random.orgin satunnaisgeneraattorin avulla. Kymmenen onnekasta kirjapaketin saajaa ovat:

random_org

  1. 19 Raxilasta kajahtaa
  2. 30 kius
  3. 4 kaijam
  4. 23 Laakso Mai
  5. 27 Kirjatoukkanen
  6. 17 Kirjakammarin täti
  7. 8 eevaannikki
  8. 31 ensu
  9. 3 Hanna-mamma
  10. 33 Sehirvi

Onneksi olkoon! 

Jokaiselle voittajalle lähtee kirjapaketti, joka sisältää kolme teosta: kaksi kovakantista kirjaa sekä yhden pokkarin. Kirjavalikoima vaihtelee pakettikohtaisesti. 

Paketeista paljastuu muun muassa Kimmo Miettisen Sukuviha (Like), Kauko Röyhkän Poika Mancini (Like), Antti Tuomaisen Synkkä niin kuin sydämeni (Like), Chad Harbachin Pelin henki (Otava), Tua Harnon Ne jotka jäävät (Otava), Mari Jungstedtin Vaarallinen leikki (Otava), Mario Vargas Llosan Keltin uni (Otava), Kaj Korkea-ahon Tummempaa tuolla puolen (Teos) ja Hannele Mikaela Taivassalon Nälkä (Teos). 

VOITTAJAT! Lähettäkää minulle nimi- ja osoitetietonne joko sähköpostitse (kirjallisena.minna @ gmail.com) tai Lukeminen on pääasia -Fb-sivuston inboxin kautta, niin paketti lähtee matkaan! Jos en saa yhteydenottoja ennen sunnuntaita 23.2.2014, arvon ilman osoitetietoja olevat paketit uudelleen. 

Comments

Teksti: Miia
Avainsanat: Lainan päivä, Oikeus kirjastoon

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *