Virkatut kukkatilkut, Betty Barnden, Moreeni

Virkatut kukkatilkut, Betty Barnden, Moreeni

Olen käynyt taivaassa, kukka- ja lankataivaassa. Kukkataivas löytyy Betty Barndenin Virkatut kukkatilkut -kirjasta ja lankataivas Soukasta, Menita Outletista (http://www.menita.fi/). Kirjan kukkatilkuista huokuu tekijän rakkaus kukkiin, muotoihin ja väreihin. Voiko virkkaaja enää enempää toivoa?

Olen aivan rakastunut virkkaamiseen ja varsinkin tähän Betty Barndenin kirjaan Virkatut kukkatilkut. En oikein tiedä miten päin olisin ja mistä aloittaisin. Kirjan virkkuutöiden muodot ja värit sekoittavat pääni.
Luettuani kirjan, ryntäsin lankakauppaan ja se sekoitti pääni entisestään. Yritin nimittäin ensin virkata yhden kukkatilkun niillä langoilla ja koukuilla, joita minulla oli kotona. Tilkusta tuli aika iso, torkkupeittoon varmaan riittäisi 10 tilkkua. Mutta kirjan idea aukesi heti, hullaannuin täysin. Ymmärsin ohjeet. Mikä riemu!
Soukan Menita Outletista sain asiantuntevaa palvelua ja hamstrasin lankoja ja koukkuja joka lähtöön. Kaiken kaikkiaan rahaa kului 168 euroa, enkä edes uskaltanut mennä myymälän alakertaan. Sieltä olisi löytynyt virkkajalle kudetta.

Oli ihan eri tunne virkata kirjassa suositelluilla langoilla ja koukuilla. Värit hehkuivat ja työ sujui joutuisasti. Olin niin ylpeä itsestäni.

Pikkutilkusta tuli muuten aivan ihana, mutta loppuvaiheessa yritin tehdä sitä ilman ohjeita eli tilkun toinen puoli näyttää neliöltä ja toinen puoli pyöreän ja neliön välimuodolta. Mutta se ei lannistanut minua. Aion tehdä joka ainoan tilkun ja lämmittää läheiseni torkkupeitoilla.

 

Kiitän

Erinomainen kirja minunlaiselleni virkkaajalle

Kuvat selkeät ja hyvät

Ohjeet ymmärrettäviä

Ohjeiden jaottelu onnistunut hyvin

Innostava ja iloinen, täydellinen

 

Moitin

Ei moitittavaa

Comments

Teksti: Miia
Avainsanat: Betty Barnden, koukut, langat, Menita Outlet, Moreeni, Virkatut kukkatilkut, virkkaaminen

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *