Viimeinen kutsu: vielä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan Tuomas Kyrön lukupiiriin Helsingin Kirjamessuilla

kyro_mielenspahoittajaTule mukaan keskustelemaan Tuomas Kyrön romaanista Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja sunnuntaina 26.10. klo 10.15! 

Viime vuonna Helsingin Kirjamessuilla järjestettiin ensimmäisen kerran lukupiiritapaamisia, joissa kirjailijat kohtasivat teostensa lukijoita keskustelun merkeissä. Positiivisen palautteen ja suosion siivittämänä tapaamiset saavat jatkoa torstaina 23.10. alkavilla messuilla.

Olen menossa Tuomas Kyrön lukupiiriin bloggaajaedustajana, ja nyt heitän viime hetken kutsun blogini lukijoille: tule sinäkin mukaan lukupiiriin!

Keskustelun pääkohteena on Kyrön uusin romaani, Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (WSOY), mutta olettaisin, että myös Kyrön muuta tuotantoa ja etenkin aiempia Mielensäpahoittaja-teoksia sivutaan lukupiirin aikana. 

Tapaamisessa on mukana WSOY:n edustaja, joka toimii tilaisuuden vetäjänä, sekä esilukupiiri, joka aloittaa keskustelun romaanista. Esilukupiiriläisinä muuta yleisöä keskusteluun haastelevat Kodin Kuvalehden sivuilla bloggaavan Kirjasiepon lukijat. 

Ota siis osoitteeksi www.helsinginkirjamessut.fi ja ilmoittaudu mukaan lukupiiriin, kun vielä ehdit! 

Comments

Teksti: Miia
Avainsanat: Helsingin kirjamessut, Ilosia aikoja, lukupiiri, Mielensäpahoittaja, Tuomas Kyrö

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *