Kirjamessulippujen voittaja on…

Arttu_ja_arpalipukkeetSuuri kiitos kaikista lukuvinkeistä, joita sateli syyskuun parhaista lukukokemuksista! Yhteensä vastaajia oli keskiyöhön mennessä 29. Edelleen vastauksia saa käydä jättämässä, sillä lukuvinkit eivät vanhene. Nyt on kuitenkin aika julkistaa kirjamessulippupaketin onnekas voittaja. 

Onnettarena toimi Artemis, joka ei voinut vastustaa kahisevia arpalipukkeita. Tarpeeksi kauan möyhittyään lipukkeiden päällä, nuuskittuaan ja maisteltuaan ihmetystä herättäviä paperinpaloja, kasasta erottui esille yksi lipuke. 

voittajaJa voittaja on: 

Paljon onnea k_marille, jota sykähdytti syyskuun aikana eniten neurokirurgi Eben Alexanderin teos Totuus taivaasta (WSOY)! Otatko mahdollisimman pian yhteyttä minuun joko sähköpostitse (kirjallisena.minna (at) gmail.com) tai Facebook-sivuillamme yksityisviestillä ja ilmoitat yhteystietosi, niin liput lähtevät matkaan. 

Comments

Teksti: Miia

Kommentit

Onneksi olkoon ”k_mari”. Ihanan paljon kommentteja ja uusia lukuvinkkejä. Tulisipa joka kuukausi yhtä paljon. Haastankin nyt teidät kaikki tämänkertaiset kommentoijat mukaan kertomaan myös lokakuun sykähdyttävästä lukukokemuksesta.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *