IIK! Blogissani on (melkein) alaston kirjailija!

ystavani_rasputinMitä miettii kirjailija, kun hän odottelee parrasvalojen syttymistä ja romaaninsa virallista nimeämistä Finlandia-ehdokkaaksi?

Juha-Pekka ”JP” Koskinen, jonka romaani Ystäväni Rasputin (WSOY) on ehdolla vuoden 2013 Finlandia-palkinnon saajaksi, paljastaa mystisen hetken ajatukset Alaston kirjailija! –blogissaan:

”Ajatukseni harhaili menneisiin vuosiin, hajonneisiin kirjoituskoneisiin, murtuneilla sormilla kirjoittamiseen. Mietin, onko vuorokaudessa yhtään tuntia, jolloin en olisi kirjoittanut. Ei ole, olosuhteiden pakosta on kaikki keinot käytetty, moneen kertaan.”

Entä mitä hän pohtii ehdokkuudestaan makusteltuaan asiaa muutaman päivän ajan? Asia selviää Kult TV:n (*) viidennestä jaksosta. 

* Kult TV on kahden kirjailijan, JP Koskisen ja Kimmo Miettisen, kulttuuripainotteinen TV-kanava. Vlogin eli videoblogin tapaisen keskusteluohjelman julkaisualustana toimii YouTube-videopalvelu. Kult TV:n aiheet käsittelevät muun muassa kirjallisuutta, kirjoittamista ja kirjamaailman tapahtumia. 

”Kanavalla puhutaan kulttuurista laidasta laitaan ja kaikesta puhutusta tulee lopulta kulttuuria.”

Kult TV:tä voi seurata YouTubessa ja kanavan omilla sivuilla.

Comments

Teksti: Miia
Avainsanat: Finlandia-ehdokas, JP Koskinen, Kimmo Miettinen, Kult TV, Sunnuntaiote, Ystäväni Rasputin

Kommentit

Tämä kun on oma kirja, niin odottaa vielä lukuvuoroaan. Pitäisiköhän ensi vuosi aloittaa omien kirjojen lukemisella ja nimetä tammikuu ihan sitä varten.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *