Hyvää uutta vuotta, kirjallisuusahmijat!

kirjavuosiTörmäsin niin riemastuttavan herkulliseen ja osuvaan ajatukseen, että tahdon jakaa sen teillekin! Olkoon tämä miete omistettu meille kaikille kulttuuriahmijoille uudenvuodenpäivänä ja uutta vuotta ajatellen. 

”Sain yksitoistavuotiaana isältä joululahjaksi Viisikko-kirjan ja luin sen joulupyhinä. Siitä kaikki retkahti ja sitten tauti oli päällä. Siihen ei ole hoitoa eikä lääketieteellistä diagnoosia — ja se vain kiihtyy kiihtymistään.”

Näin kuvailee jalasjärveläinen Hannu Salo kulttuuriahmimisensa oireita Ylen verkkosivuilla ”Välipäivät ovat kulttuurin ahmijan kulta-aikaa” -artikkelissa. 

Iloisesti olen minäkin retkahtanut lapsuudessa kulttuuriahmintaan ja sitä aion harrastaa vuonna 2014:kin. 

Loisteliasta ja lukemattomien tarinoiden uutta vuotta, hyvät lukemisen ystävät!

Minna

PS. Muista käydä osallistumassa vuoden paras kirja -kyselyyn! Vastanneiden kesken arvotaan viisi mahtavaa lukupakettia.

Comments

Teksti: Miia

Kommentit

Hyvää Lukuvuotta Sinullekin Minna! Ja kiitos näistä kirjallisista lahjoista joista me kulttuuriahmijat saamme nauttia. Minulla se alkoi kun kirjastoauto alkoi liikennöidä 1960-luvun lopulla ja sain nauttia sen monista antimista. Ja nauttiminen jatkuu…

Näin me teemme, Minna. Minä ehkä kallistun enemmän tuohon kirjoista nauttimiseen lukukärpäsen puraisemana. Tammen Kultaisista, Tiinasta ja Viisikoista se minulla alkoi. Ei minulla yhtä hienoa kirjastoa ole kuin Hannulla, mutta jokunen kirja kumminkin. Alennusmyynnit ovat meneillään 😉

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *