Blogistanian Globalia 2015: äänestä täällä vuoden parasta käännöskirjaa!

blogistanian_globalia_2015Äänestä ja vaikuta, kirjabloggaaja! Blogistanian kirjallisuuspalkintojen voittajat selviävät torstaina 14. tammikuuta. Nyt on aika kirjoittaa viimeisistä ehdokaskirjoista blogeihin, pohtia kirjojen paremmuusjärjestystä, veikkailla kavereiden kesken voittajia ja ilmoittautua mukaan äänestykseen. 

Jos äänestät Blogistanian Globaliassa, ilmoita osallistumisestasi tämän bloggauksen kommenttikentässä 

Julkaise 1–3 käännöskirjaehdokasta sisältävä lista blogissasi keskiviikkona 13.1. klo 10 ja linkkaa listasi viivyttelemättä tämän postauksen kommenttikenttään. Jos ajastat julkaisusi, ilmoita siitä blogilinkin kera osallistumiskuittauksessa. 

HOX! Jos sinulla/blogillasi ei ole Facebook-profiilia tai -sivustoa, laita lista sähköpostiini (kirjallisena.minna at gmail.com). Erikoisjärjestely johtuu siitä, että sivustollamme kommentointi tapahtuu Fb-profiililla mutta kaikki äänestäjät eivät välttämättä ole Facebookissa. Sähköpostiini tulleet osallistumiskuittaukset linkkeineen julkaisen erikseen blogissani 13.1., jotta kirjallisuuspalkinnon ehdot täyttyvät. 

Muista ilmoittautua myös muihin kategorioihin. Finlandiaa emännöi Arjan Kulttuuri kukoistaa -blogi, Tietoa Reetan Les! Lue! -blogi ja Kuopusta Kian Luetaanko tämä? -blogi

Nappaa tästä viime hetken vinkit äänestykseen:

Tarkemmat säännöt ja ohjeet löytyvät aiemmasta bloggauksestani, mutta ohessa tarjoilen tiivistetyssä muodossa muistilistan kaikille osallistujille.

  1. Valitse, osallistutko kaikkiin neljään äänestyskategoriaan (Finlandia, Globalia, Tieto, Kuopus) vai äänestätkö vain joissakin kategorioissa. Voit antaa ääniä jokaisessa ehdokasmittelössä enintään kolmelle teokselle. 
  2. Kirjoita blogiisi viimeistään tammikuun 13. päivään mennessä kaikista niistä kirjoista, jotka aiot laittaa ehdolle palkintoja varten. 
  3. Ilmoittaudu mukaan äänestykseen ja julkaise ehdokaslistasi 13.1. klo 10! Käy kertomassa osallistumisestasi kunkin kirjallisuuspalkinnon emännälle ja liitä mukaan linkki blogiisi/postaukseen, josta äänesi löytyvät. 
  4. Jää odottelemaan voittajien julkistusta. Äänestystulos selviää torstaina 14.1. klo 10, jolloin Arjan, Reetan ja Kian kanssa julkistamme kaikkien kategorioiden voittajat.
  5. Kysyttävää? Laita sähköpostia minulle tai muille emännille tai lähetä viesti Facebookin Kotimaiset kirjablogit -sivuston inboxiin. 

Mikä teos on vuoden 2015 paras käännöskirja? 

Viime vuonna yhteensä 40 bloggaaja äänesti vuoden parhaista käännöskirjoista. Tuolloin voittajaksi julistettiin brittiläisen Kate Atkinsonin Elämä elämältä (Schildts & Söderströms 2014, suom. Kaisa Kattelus).

Kuinka moni bloggaaja antaa tänä vuonna ääniä Globaliassa? Mitkä vuonna 2015 julkaistut käännöskirjat nousevat kirjabloggaajien suosikeiksi? Mikä on vuoden paras käännöskirja? 

Kaikki tämä selviää torstaina 14. tammikuuta.  

Comments

Teksti: Miia
Avainsanat: 2015, äänestys, Blogistania, Globalia, ilmoittautuminen, käännöskirjallisuus, käännöskirjat, kirjabloggaajat, kirjablogistit, kirjallisuuspalkinto

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *