Saanko esitellä, Annikki Nissinen

Aamupalana: Hesari
Lounaaksi: Maalla. Upea lehti!
Välipalana: Anna. Paranee aina vain.
Illallinen: Donna Leon: Ystävä sä lapsien, Seven

Olen hajamielinen. Olen täydellisesti unohtanut esitellä teille uuden tuttavuuteni, Nissisen Annikin. Tutustuin häneen jo talvella, mutta kiire ja kaikenlainen hölynpöly on vienyt aikaani, en ole muistanut Annikista kertoa halaistua sanaa.

Ensinnäkin Annikki on keski-ikäinen espoolainen, kuten minäkin. Toiseksi hän harrastaa sauvakävelyä, tosin minä en vaikka sauvat omistankin. Kävelystä kuitenkin minäkin pidän. Tutut kävelyreitit tulevat Annikin kanssa uudestaan mieleen, pitäisi itsekin mennä Haukilahden rantaan lenkille. Hän ilmeisesti asuu jossain tässä lähellä, ihan tarkalleen se ei minulle selvinnyt, ei myöskään hänen työpaikkansa tarkka sijainti. Muuten menisin vielä kalaostoksille… No, tosin meidän perheeseen ei kaupasta kalaa osteta, mies tuo kalaa pöytään tarpeeksi.

Annikki vaikuttaa mukavan puheliaalta ja uteliaalta, mikä on hyvä merkki ihmisessä. Täytyy olla tervettä kiinnostusta kanssaihmisiä kohtaan.

Huumorintajua Annikilta myös löytyy ja hyvä mielikuvitus. Hän tulee asiakkaittensa kanssa hyvin toimeen ja tutustuu helposti uusiin ihmisiin.

Uteliaana ihmisenä hän myös löytää ruumiin kävelyretkellä ollessaan. Ilman Annikkia, ruumis olisi saattanut lojua koko talven karussa haudassaan. Poliisi saa Annikista oivan apulaisen tahtomattaan ja pyytämättä. Ovela rikos selviää Annikin ja tämän uuden Helmi-ystävänsä ansiosta. Yhdessä he selvittävät raa´an rikoksen keinoja kaihtamatta.

Vapise neiti Marple, Annikki Nissinen on täällä!

Tiina Forsman: Annikki Nissinen selvittää murhan, Karisto.

Teksti: Plaza
Avainsanat: Annikki Nissinen selvittää murhan, Tiina Forsman

Kommentit

Oma kommentti