Virittäydy valon juhlaan Meillä on joulu -kirjan kanssa

Meillä on jouluTaina Vuohelaisen, Marja Samulin ja Arto Vuohelaisen Meillä on joulu -kirja johdattaa lukijan jouluiseen tunnelmaan. Joulukirja tarjoaa ideoita marraskuun taitteesta loppiaiseen, ja kiehtovat kuvat kutsuvat kirjan pariin vuodesta toiseen.

Joulun ystävän joulunaluspäivät täyttyvät leivontatalkoista ja koristeiden teosta, yhdessäolosta iloiten. Valmistautuminen juhlaan alkaa hyvissä ajoin, sillä joulun ikimuistoiset tunnelmat syntyvät oivaltavista ideoista ja koristelusta – kukista, aidoista mauista ja tuoksuista.

Yli 50 idean joukosta löytyy koristeiden lisäksi mahtavia lahjaideoita, mm. betoninen kynttilänjalka tai moderni himmeli. Ruoka- ja leivonnaisohjeita on yli 40 ja ne yhdistävät perinteisiä makuja ja uusia ideoita mutkattomasta itsenäisyyspäivän illallisesta jouluaaton glögiglaseerattuun kinkkuun.

Sisustustoimittaja Taina Vuohelainen ja ruokatoimittaja Marja Samuli ovat kirjoittaneet sisustus-, ruoka- ja aikauslehtiin vuodesta 1998. Kirjan valokuvat on ottanut Arto Vuohelainen.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *