Viihdekirjoja: Virve Sammalkorpi, Sophie Kinsella, Virginia Blackburn

Virve Sammalkorpi, Yhtä matkaaEsittelyssä viihdekirjoja, joissa shoppaillaan ja opetellaan eleganssin alkeita, harrastetaan vinhasti seksiä ja setvitään ihmissuhteita.

Virve Sammalkorpi: Yhtä matkaa (Gummerus)

Uusioperheet ja yksinhuoltajat ovat nykypäivää. Virve Sammalkorven romaanissa äiti keskityy äitinä olemisen sijasta juhlimiseen, ja teini-ikäinen tytär joutuu ottamaan aikuisen roolin, kunnes kyllästyy ja katoa omille retkilleen.

 

 

 

 

Sophie Kinsella, Himoshoppaajan askelSophie Kinsella: Himoshoppaajan ratkaiseva askel, suom. Leena Tamminen (WSOY)

Becky Bloomwood on täällä jälleen. Tällä kertaa himoshoppaaja on menossa naimisiin, ja häiden huipentuma on tietysti… kenkien valitseminen! Harmi vain, ettei sulho tunnu ymmärtävän, miksi talousmenoihin varatulta tililtä on maksettu muotivaatteita. Kirjailija Sophie Kinsella on englantilainen kirjailija ja taloustoimittaja, jonka keksimä sankaritar vingutti luottokorttiaan ensimmäisen kerran vuonna 2000 kirjassa Himoshoppajan salaiset unelmat. Eikä loppua näy. Seuraava osa, Shopaholic and Sister, on jo ilmestynyt Englannissa.

 

 

 

Virginia Blackburn, David Beckham, Kruununjalokivi kaupanVirginia Blackburn: David Beckham, Kruununjalokivi kaupan, suom. Jukka Sirola (WSOY)

Oooh, sehän on kirja Davidista! Katsotaan vaan tytöt totuutta silmiin: jalkapallo ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta Davidin metroseksuaaliset vaatteet ja avioliitto sitäkin enemmän. Kirja kertoo Davidin elämänvaiheet ensimmäisestä potkusta uran dramaattisimpiin käänteisin asti. Tai oikeastaan todellinen dramatiikkahan astui Beckhamien elämään vasta vuosi englanninkielisen painoksen tultua painosta. Dramatiikan nimi oli, kuten me kaikki tiedämme, Rebecca Loos. Eli todellinen pihvi kirjasta puuttuu. Pöh.

 

 

Ellit

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Sophie Kinsella, Virginia Blackburn, Virve Sammalkorpi

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *