Viihdekirjoja: Virginia Blackburn, Kathleen Tessaro, Emma Taylor ja Lorelei Sharkey

Virginia Blackburn, David Beckham, Kruununjalokivi kaupanVirginia Blackburn: David Beckham, Kruununjalokivi kaupan, suom. Jukka Sirola (WSOY)

Oooh, sehän on kirja Davidista! Katsotaan vaan tytöt totuutta silmiin: jalkapallo ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta Davidin metroseksuaaliset vaatteet ja avioliitto sitäkin enemmän. Kirja kertoo Davidin elämänvaiheet ensimmäisestä potkusta uran dramaattisimpiin käänteisin asti. Tai oikeastaan todellinen dramatiikkahan astui Beckhamien elämään vasta vuosi englanninkielisen painoksen tultua painosta. Dramatiikan nimi oli, kuten me kaikki tiedämme, Rebecca Loos. Eli todellinen pihvi kirjasta puuttuu. Pöh.

 

 

Kathleen Tessaro, EleganssiKathleen Tessaro: Eleganssi. Tosirakkaus ei koskaan mene pois muodista, suom. Katariina Kaila (Otava)

”Sillä miehiä tulee ja menee, mutta hyvä turkki on kohtalo” on kyyninen elämänviisaus, jonka kirjan huonosti pukeutuva sankaritar oppii eleganssin mestarilta Mme Dariauxilta. Louise Canova on kolmekymppinen unelias nainen, joka pukeutuu juntisti ja on naimisissa tylsästi. Uusi elämä alkaa, kun hän saa käteensä tyylioppaan. Harmaahiirulaisestakin voi tulla kuningatar!

 

 

 

 

 

Asento vuoden jokaiselle päivälleEmma Taylor ja Lorelei Sharkey: Asento! Vuoden jokaiselle päivälle, suom. Jyrki Liikka. (Ateena)

”Kiilautumisvaara”, ”Ruotsalainen yllätys” ja ”Kahden tuolin loukussa” ovat seksiasentojen nimiä, jotka Alivaltiosihteeristä tuttu Jyrki Liikka on suomentanut kerrassaan oivallisesti. Kirjassa on 366 asentoa vuoden jokaiselle päivälle – karkauspäivä mukaan lukien. Mukana on havainnollisia kuvia. Alkuperäiset tekijät kirjoittavat seksi- ja parisuhdekolumnia osoitteessa www.nerve.com.

 

 

Ellit

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Emma Taylor, Kathleen Tessaro, Lorelei Sharkey, Virginia Blackburn

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *