Vaarallinen kirja – Vain pojille: Elämä on seikkailu, ja sinä olet sen sankari!

Vaarallinen kirja - Vain pojilleConn ja Hal Igguldenin tavoitteena oli tehdä kirja, jollaista he olisivat itse poikina kaivanneet. Vaarallinen kirja – Vain pojille on 8-80-v. poikien ja isien unelmateos, Sudenpentujen käsikirjan manttelinperijä ja klassikko jo syntyessään.

Kaikkien seikkailunhaluisten välttämätön perusteos kokoaa klassiset jokapojan tiedot ja kädentaidot yksiin kansiin. Miten rakennetaan mäkiauto tai täydellinen maja puuhun, taitellaan maailman paras paperilennokki tai kirjoitetaan salakirjoitusta?

Tarvitsetko opastusta kolikko- ja jonglööritemppuihin, solmujen tekoon, ensiapu- tai erätaitoihin? Mitkä olivatkaan jääkiekon, shakin tai pokerin säännöt? Kaipaatko tietoa dinosauruksista, Suomen metsien eläimistä, kalastuksesta, historiasta tai tähtitieteestä?

Tämä kirja kertoo kaiken sen, minkä luulit muiden poikien tietävän jo syntyessään. Runsaasti kuvitettu, selkeillä ohjepiirroksilla varustettu kirja on sovellettu Suomen oloihin.

Conn ja Hal Igguldenin resepti toimii: huikeaksi menestykseksi noussut Vaarallinen kirja voitti Book of the Year 2007 -palkinnon, sitä on myyty Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa yli kolme miljoonaa kappaletta, sen oikeudet on myyty ainakin 26 maahan ja siitä on tekeillä Disney-elokuva.

Kirjakauppa Suuri Kuu

 

 

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: dinosaurukset, jääkiekko, kirjat, Klassikot, pokeri, resepti, salakirjoitus, shakki, tähtitiede

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *