Ulla Svensk loihtii lempileivonnaiset!

LempileivonnaisetSuosittu bloginpitäjä ja syntisen ihanan Unelmakakut-kirjan tekijä kokosi lempiresepteistään kattavan koko kodin leivontakirjan.

Ulla Svenskin viettelevästi kuvitettu leivontakirja on oikea runsaudensarvi. Kirjasta löytyvät niin makeat ja suolaiset klassikot mustikka piirakasta karjalanpiirakoihin kuin hauskat ja upeat tarjottavat palapeli-pikkuleivistä kuningattaren suklaakakkuun

Reseptejä on yli satakolmekymmentä. Kirja sisältää parikymmentä pikkuleipä ohjetta, makeita piirakoita ja torttuja, marenkileivonnaisia, erilaisia kakkuja, muffineita ja leivoksia sekä pulla- ja munkkiohjeita. Suolaisia leivonnaisia riittää pikkusuolaisista ruisleipään ja sämpylöihin ja erikoisruokavalioihinkin sopivia herkkuja gluteenittomasta omena-toscatortusta munattomaan lohipiirakkaan.

Ulla Svensk on koulutukseltaan leipuri-kondiittori. Hänen suosittu leivontabloginsa löytyy nettiosoitteesta ullanunelma.fi.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: erikoisruokavaliot, kirjat, Klassikot, koulutus, Kuningatar, leivokset, leivonnaiset, mustikka, piirakat, ruisleipä

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *