Top-10 -kilpailun voittajat on arvottu!

Kuukausi sitten aloimme kerätä kävijöiden top-10-kirjoista. Lukijoita juttu sai reilusti ja listojakin tuli määräaikaan mennessä mukavasti. Mitään yksittäistä ihan selvää kirjasuosikkia joukossa ei ollut, mutta kuten arvata saattaa Väinö Linnan Pohjantähti-trilogia ja Tuntematon sotilas sekä Mika Waltarin Sinuhe keikkuivat todella monen listauksessa mukana. Mikään ihme se ei tietenkään ole, sillä kyse on todellisista merkkiteoksista.

Koska vastaajia oli paljon ja ehdotettuja kirjoja satoja, on listojen käsittely vielä kesken. Päädyimme siihen, että järjestämme äänestykset muutamassa sarjassa ja etsimme sitten niiden kautta eräänlaista kirjojen kirjaa. Katsotaan, kuinka onnistumme.

Nyt on joka tapauksessa arvottu viiden kirjapaketin voittajat, ja he ovat saaneet ilmoitukseen voitostaan sähköpostitse. Kirjapaketit lähtevät voittajille pika puolin. Kiitokset kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Käykääpäs muuten äänestämässä eniten elämäänne vaikuttanutta lasten- tai nuortenkirjaa tai jos valikoimassa ei sitä vielä ole, kertomassa, mikä se sitten oikein olisi!

//kirsi

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: äänestys, kilpailut, lasten- ja nuortenkirjat, TOP 10

Kommentit

Minua kaikki arvonnat oikein sorsivat, en voita mitään enkä koskaan vaikka osallistun paljon eri arvontoihin..ei ole kivaa kun avaa sähköpostin ja huomaa, että vain roskapostia jossa lukee onneksi olkoon…

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *