Testaa millainen dekkari olet

DekkaritestiTestaa millainen dekkari olet!

Tutustu uutuusdekkareihin ja testaa minkä kirjan päähenkilö vastaa parhaiten sinua! Voita linnareissu neljälle!

Testaa dekkarityylisi

Jokaisella on oma tapansa selvittää jutut ja hoitaa rikolliset telkien taakse. Testaa kuka dekkareista on hengenheimolaisesi. Näin löydät itsellesi taatusti mieluista lukemista.

>>> Osallistu kilpailuun

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Ehkä juuri sinä voitat linnareissun neljälle entisestä lääninvankilasta kunnostetussa Hotelli Katajanokassa Helsingissä!

Löydä lisätietoa näistä

Matti Rönkä: TULIAISET MOSKOVASTA

Monialayrittäjä Viktor Kärpällä on jälleen monta rautaa tulessa. Kärpän aikomukset ovat rehellisiä, mutta usein hänen bisneksensä luisuvat harmaalle alueelle. Niissä hän kuitenkin pärjää paremmin kuin henkilökohtaisten suhteidensa hoitamisessa. Tällä kertaa Kärppä sotkeutuu itämafian salahankkeeseen.

Jarkko Sipilä: PRIKAATIN KOSTO

Helsingin kulmille sijoittuva todenmakuinen rikosromaani. Ataripoliisi Suhonen joutuu koville, kun komisario Takamäki ryhmineen ottaa yhteen järjestäytyneen rikollisjengin kanssa. Parasta antia on uskottava poliisityön kuvaus, mutta Sipilältä riittää sympatiaa myös yhteiskunnan laitapuolen kulkijoille.

Marko Kilpi: KADOTETUT

Kilven romaani on vahvasti kiinni ajassa. Internetissä uhkaillaan, pikkujulkkiksia katoaa ja nuoriso kaipaa huomiota. Mistä on kyse? Hengästyttävän tapahtumaketjun rinnalla vanhempi konstaapeli Olli Repo pohtii ihmisyyttä ja poliisin työn mielekkyyttä.

Douglas Preston & Lincoln Child: IHMEIDEN KABINETTI

FBI:n erikoisagentti Pendergast ei tingi tyylistään, johon kuuluvat kalliit autot ja räätälöidyt puvut. Tutkiessaan viehättävän arkeologin Nora Kellyn kanssa New Yorkissa 100 vuotta sitten tapahtutta murhamysteeriä, Pendergast saa vihiä ikuista elämää etsineestä salaperäisestä tiedemiehestä.

Reginald Hill: BEULAHIN KUKKULALLA

Rikosylitarkastaja Andy Dalzielin ruokottoman ulkokuoren alla toimivat huipputerävät aivot. Tässä perinteisessä brittiläisessä poliisiromaanissa hän selvittää kadonneiden lasten tapausta. Kirjan lisäksi Dalzielin ja Pascoen seurasta voi nauttia syksyllä tv-sarjassa Yorkshiren etsivät.

Comments

Teksti:Suuri Kuu
Avainsanat: arkeologit, autot, hotellit, ihmisyys, internet, kirjat, poliisi, romaanit, tiedemiehet, tyyli

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *