Tähtikokki Hans Välimäki saa grillistä irti enemmän

Hans Välimäen GrillistäKahdella Michelinin tähdellä noteerattu Hans Välimäki matkaa Grillistä-kirjassaan kaveriporukan kanssa vetten ääreen grillaamaan ja juhlimaan.

Karuissa olosuhteissa gourmet-keittiövelho loihtii tuiki tavallisista markettien hyllyiltä löytyvistä perusraaka-aineista unohtumattomia herkkuja, jotka tekee perässä tavallinenkin paistinkääntäjä.

Grillaajan käyttökelpoisessa selviytymisoppaassa on noin 40 reseptiä ja lisänä hauskaa tarinaa pitkän grillausviikonlopun merkeissä.

Mökille ja kaupunkikeittiöön

Grillistä pelastaa niin mökkiviikonlopun kuin urbaanimmankin kokkaushetken. Modernit ja yllättävät reseptit tuovat uusia makuja ja raaka-aineita tuttuun grilliruokaan. Mascarponevaahto ja grillattu ananas tuo veden kielelle jo pelkästään reseptin lukemalla. Entä tiedätkö mikä on parasta possun kylkeen? Tai kuinka syntyy couscous?

Palkitut tekijät

Hans Välimäen ja Mikko Takalan Grillistä voitti myös ”Best in the World Gourmand Awards” -kilpailussa parhaan grillauskirjan tittelin sarjassa Barbecue and Grilling. Hans Välimäen ja Mikko Takalan Koti keittiössä valittiin vuoden 2004 keittokirjaksi. Myös heidän toinen kirjansa Chez Dominique on saanut kiitosta varsinkin kokeneilta ruokaharrastajilta.

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta

Comments

Teksti:Emmi Jäkkö
Avainsanat: grilliruoat, grillit, hyllyt, keittiö, keittokirjat, kieli, kilpailut, kirjat, mökki, resepti

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *