Suomalaisten ykkösnaurattaja, Pirkko-Liisa Perttula, on myynyt jo yli miljoona kirjaa! Uusin vitsipläjäys Torakka tähtisateessa on ilmestynyt!

Torakka tähtisateessaPirkko-Liisa Perttulan toimittamia vitsi-, sananlasku- ja kauhujuttukirjoja on myyty jo yli miljoona kappaletta. Uusin, Torakka tähtisateessa, on Perttulan kahdeskymmenes koululaisvitsikokoelma. Toinen Perttula-uutuus on vessahuumoria sisältävä paketti Hyvin pyyhkii.

Suomen suosituin koululaisvitsikokoelma on räjäyttänyt suomalaislasten tajunnan, hellinyt nauruhermoja ja jumpannut vatsalihaksia jo 20 kirjan verran. Aito ja alkuperäinen hupipaketti on marinoitu Timo Huhtalan hullunhauskalla kuvituksella, joka nostaa naurupommin hihityskertoimet kattoon. Tähän on pakko tarttua myös niiden, jotka normaaliolosuhteissa kammoksuvat kirjoja, sillä eihän sitä muuten tiedä, mille muut nauravat!

– Jos paikalla on kaksi kaljua, kumpi heistä on kaljumpi?
– Se jolla on isompi pää.

– Metsästäjä joutui vankilaan ja kirjoitti vaimolleen: Hirveä ikävä!

Kirjakauppa Suuri Kuu

”Käymään vain tänne tullaan eikä olemaan.” Käymälä, pikkula, klosetti, huussi, mukavuuslaitos – siellä tapahtuvista jokapäiväisistä toiminnoista emme mielellämme puhu ääneen, paitsi jos on tarkoitus nauraa tai naurattaa.

Pirkko-Liisa Perttulan toinen uutuus on Hyvin pyyhkii -naurupommi, jonka on kuvittanut palkittu sarjakuvapiirtäjä Jii Roikonen. Runsas huumoripläjäys sisältää käymälähistoriaa, vessankäyttöoppaan, tositietoa ilmavaivoista sekä parhaat vessapaperiniksit. Kekseliäs kuvitus tuo pieruhuumorin tulevaan klassikkoon oman, hillittömän tasonsa.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Pirkko-Liisa Perttula (s. 1955) on julkaissut useita kymmeniä teoksia: koululaisvitsi- ja kauhujuttukokoelmia, sananlasku-, aforismi- ja vitsikirjoja. Perttula on koulutukseltaan lastentarhanopettaja, mutta nykyisin päätoiminen toimittaja-kirjailija.

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: ilmavaivat, käymälät, kirjat, Klassikot, koulutus, lastentarhanopettajat, metsästäjät, torakat, uutuudet, vankila

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *