Suomalaistähdet auttavat lapsia lukemalla satuja

Hyvää Satupäivää! Päivän teemaan sopii seuraava kirjauutinen: Pelastakaa Lapset ry, Otava ja Suomalainen Kirjakauppa pyysivät yhdeksää julkisuuden henkilöä lukemaan satuja Eläköön Lapsi! 2 -äänikirjaan. Myyntituotosta ohjataan Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön viisi euroa per äänikirja.

 

Eläköön Lapsi! 2 – Satuja tähtien lukemana -äänikirjassa ovat mukana laulaja Lauri Tähkä (Saapasjalkakissa), piispa Irja Askola (Prinsessa Ruusunen), kirjailija Juha Vuorinen (Bremenin kaupungin soittoniekat), runoilija Heli Laaksonen (Kultakutri ja kolme karhua), ministeri Aleksander Stubb (Jänis ja siili), laulaja Paula Koivuniemi (Prinsessa ja herne), toimittaja-juontaja Jone Nikula (Susi ja seitsemän pientä kiliä), laulaja Laura Närhi (Lumineito) ja toimittaja Arto Nyberg (Tyttö kotimiehenä).

Äänikirjan hinta on kymmenen euroa. Jokaisesta myydystä äänikirjasta lahjoitetaan puolet Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön.

Tähdet kertovat motiiveistaan ja äänikirjan tekemisestä kirjan julkistamistilaisuudessa 24. marraskuuta 2011 klo 9.30 alkaen Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä.

Ensimmäinen vuonna 2005 julkaistu Eläköön lapsi! -äänikirja oli menestys. Äänikirjaa myytiin yli kultalevyn verran eli 20 000 kappaletta ja sen myynnistä kertyi 100 000 euroa Pelastakaa Lasten hätäapurahastoon kotimaan ja maailman lasten auttamiseksi.

Comments

Teksti:Noora Valkonen
Avainsanat: lapset, lastenkirjallisuus, Otava, perhe, Sadut, satukirjat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *