Sunnuntai!

Pari tuntia omaa aikaa. Kotona. Yksin. Huomiostani kilpailevat Petri Tamminen, Kyllikki Villa ja David Grossman. Lehtipinosta huhuilevat mm. Anna, Fast Company, Deko, Elle Decoration (UK), Esquire (US) ja Suomen Kuvalehti.

Aamiaiseksi huitaisin jo Hesarin Kulttuuri-sivujen Vuoden kirjat -jutun. Siinäpä lukutipsejä ja lahjaideoita jouluksi.

 

Petri Tamminen, Enon Opetukset

Taidanpa lukaista ensin Tammisen Enon opetukset loppuun ja sitten siirryn lehtiin. Villan Vanhan rouvan lokikirja lähteköön mukaan ensi viikon työmatkalle Luekirja.fi -sähkökirjana ja Grossmanin Sinne missä maa päättyy olkoon puolentoista viikon päässä häilyvän joululoman alkupala.

Nyt sohvalle, kahvimuki käden ulottuville ja soundtrackiksi Lasse Kurki, Rakkaudesta, Radio Helsinki.

Ihanaa lukusunnuntaita sinulle!

 

 

Comments

Teksti:Jenni Pääskysaari
Avainsanat: Grossman David, sunnuntai, Tamminen Petri, Villa Kyllikki

Kommentit

Minun huomiostani kilpailevat Parhaat Ruokahetket,,Suomen Kuvalehti, Eeva-lehti ja sitten minä kirjoitan tähän runon: Niin kaunis on maa, niin korkea taivas, lintunen lentää kuin Napero-liiga. Pajulinnun laulu korvissani, tähkäpäillä täysi kuu, niin on onni omanani kuin sieluuni matkan teen.

Joulukortti: Kimaltavan metsän laitaa
joulumieli tulla taitaa,
rauhaa, rakkautta tuo
jokaiselle Joulun luo

Mukavalta kuulostaa sinun lukusunnuntaisi! Minä huitaisin Paheellisen kotirouvan oppaan aamupalaksi! Ja iltapäivällä on luvassa harvinaista herkkua: lähden elokuviin katsomaan Hiljaisuuden. Ensin kuitenkin nauttimaan lumisesta maisemasta ulos!

Ihanaa päivää ja puhtia ensi viikkoon!

Amma

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *