Sormet multaan ja puutarha kesäkuntoon! Alan Tichmarsh kertoo miten.

Huippusuositun puutarhagurun Alan Tichmarshin käytännönläheiset Puutarhurin ABC-oppaat on sovellettu suomalaiselle viherpeukalolle. Nyt esittelyssä kirjat Keittiöpuutarha sekä Nurmikoista patioihin.

Englantilainen Alan Titchmarsh on puutarha-asiantuntija, jonka elämykselliset ohjelmat Puutarhurin ABC ja Puutarhan lumoissa ovat tuttuja TV 1:n ohjelmistosta. Hän on kirjoittanut nelisenkymmentä puutarhakirjaa.

KeittiöpuutarhaSatoa omasta keittiöpuutarhasta

Keittiöpuutarha opastaa niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat puutarhurit vihannesten ja maustekasvien kasvattamiseen. Mukana ovat niin juurekset, kaalit, sipulit, tomaatit, herne- ja palkokasvit kuin kurkut, kurpitsat ja salaatit, sekä maustekasveista tillin ja persiljan lisäksi mm. basilika, korianteri, fenkoli, minttu, oregano ja rosmariini.

Hoito-ohjeiden ja kasvupaikkavaatimusten lisäksi askel askeleelta etenevät kuvasarjat opastavat mm. viljelysuunnitelman tekemiseen, kasvimaan perustamiseen ja kompostikehikon rakentamiseen.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Nurmikoista patioihinSuunnittele kukoistava kotipiha

Nurmikoista patioihin sisältää parhaat ohjeet ja vinkit kukoistavan kotipihan suunnitteluun. Teos opastaa ihanien nurmikoiden perustamisessa ja hoitamisessa sekä patioiden, puutarhapolkujen ja muiden päällystettyjen ja kivettyjen pintojen asentamisessa. Mukana on asiaa myös sopivien kasvien valinnasta. Teokset on suomennettu ja toimitettu Suomen oloihin soveltuviksi.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: hoito-ohjeet, kaali, korianteri, maustekasvit, palkokasvit, puutarha, puutarhurit, salaatit, sipulit, tv

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *