Rhonda Byrnen odotettu Salaisuus – Päivittäisiä elämänohjeita on vihdoin ilmestynyt

Salaisuus - Päivittäisiä elämänohjeitaRhonda Byrnen uusin menestysteos Salaisuus – Päivittäisiä elämänohjeita takaa, että saavutat kaiken haluamasi – jo ennen kuin ehdit edes pyytää!

Kaikkialla maailmassa Salaisuus johdattaa miljoonia ihmisiä kohti heidän unelmiensa elämää. Nyt Salaisuuden luoja Rhonda Byrne vie Sinut teoksessaan Salaisuus – Päivittäisiä elämänohjeita läpi seuraavien ratkaisevien vaiheiden, jotta Salaisuus tulisi osaksi arkipäivääsi.

Kirjan 365 uutta oivallusta perustuvat Salaisuuden vaikuttaviin totuuksiin. Niiden avulla tietämyksesi vetovoiman laista syvenee entisestään, laajemmalle kuin osaat kuvitellakaan. Enemmän iloa, hyvinvointia ja onnea – vuoden jokaisena päivänä.

Poikkeuksellinen kalenteri

Salaisuus – Päivittäisiä elämänohjeita on mitä tehokkain työkalu Salaisuuden oppien syventämiseksi ja päivittäisen elämänlaadun parantamiseksi. Maailman sadan vaikutusvaltaisimman naisen joukkoon valitun (Time 2007) Rhonda Byrnen käytännölliset ajatusharjoitukset toimivat hyväksi havaittujen ja lahjomattomien vetovoiman lakien kautta.

Helppolukuinen, kaunis teos on myös poikkeuksellinen kalenteri: voit kiinnittää päivän mietelauseen tarralapun lailla tietokoneen näyttöruutuun, jääkaapin oveen tai peiliin – juuri sinne, missä ajatelman salaiset voimat mielestäsi parhaiten toimivat.

 

Myös suomalaiset lukijat ovat ottaneet Salaisuuden omakseen:

”Luin Salaisuutta joka ilta mennessäni nukkumaan. Kun vihdoin sain kirjan luettua, oli arki-ilta, kello lähempänä puoltayötä. Silti minun oli otettava kynä käteeni ja kirjoitettava lista asioista, joista olen onnellinen. Listasin 111 asiaa. Päivää myöhemmin kirjasin ylös asiat, jotka haluan elämässäni saavuttaa. Uskon, että Salaisuuden avulla voin tehdä kaikista haaveistani totta – ja säilyttää seikat, joista jo nyt iloitsen.”
– Maria, Espoo.

 

Lue lisää englanninkielisiltä Salaisuus-sivuilta: http://www.thesecret.tv/

Tutustu myös Oprahin Salaisuus-sivuihin: http://www.oprah.com/spirit/Discovering-The-Secret

 

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta.

Comments

Teksti:SSKK
Avainsanat: elämänlaatu, Espoo, hyvinvointi, kirjat, laki, salaisuus, tietokoneet

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *