Rakkausromaanit: Cathy Kelly, Sesse Koivisto ja Isabel Allende

Rakkauskoukeroita

Cathy Kelly, Nyt ja ikuisestiCathy Kelly: Nyt ja ikuisesti, Gummerus

Irlantilainen, viihdekirjailijana palkittu entinen toimittaja ei petä tuoreimmassakaan romaanissaan. Kerronta on tuttua Kellyä: eri ikäisten naisten työ-, ihmissuhde- ja rakkauskoukeroita. Henkilögalleriaan lukeutuvat kotiäidiksi jättäytyvä uraohjus Mel, rakkaudessa petetty Daisy ja perheensä yrityksen puolesta taisteleva Cleo.Kolme naista ja kolme kohtaloa, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä keskenään.Solmut aukeavat ja erilaiset elämänpolut kohtaavat, kun salaperäinen Leah puuttuu peliin vanhemman naisen viisaudella. Lukijat löytävät naisjoukosta oman samaistumiskohteensa. Rivien välistä löytyy myös ehtaa naisasiaa.

 

Kaisa Peutere

 

Juuria etsimässä

Sesse Koivisto, Enkeli savannillaSesse Koivisto: Enkeli savannilla, Karisto

Noora Malaika Mansikkaisen adoptiovanhemmat hakivat hänet vauvana suomalaisesta lastenkodista. Aikuisena Nooran elämä on sattumien sarjaa. Hän kuulee afrikkalaisen laulun, joka viittaa hänen toiseen nimeensä ja päättää saman tien lähteä isänsä juurille Afrikkaan. Keniassa Noora törmää biologiseen isäänsä ja löytää safarilta elämänsä miehen. Epäuskottavien juonenkäänteiden seassa Sesse Koivisto kuvaa hienosti Afrikan eläimiä ja savannin luontoa.

 

 

 

Outi Gylden

 

Isabelle Allende, Zorron tarinaSeikkailua ja sametin kosketusta

Isabel Allende: Zorron tarina, Otava

Ken rakastaa seikkailua, sametin kosketusta ja tähtiyön tuiketta, ihastuu chileläismestarin uutuuteen.Moneen kertaan kerrottu tarina on saanut lisämaustetta viittamiekkosen sydämen asioista ja amerikkalaisen alkuperäisväestön kulttuurista. Mikäli tykkäsit tuijottaa lapsena Angelika-elokuvia, pakkaa Zorro rantakassiin.

 

 

Mirva Saukkola

 

Comments

Teksti:Kotiliesi
Avainsanat: Cathy Kelly, Enkeli savannilla, Isabel Allende, Nyt ja ikuisesti, Sesse Koivisto, Zorron tarina

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *