Petri Karran Haarautuvan rakkauden talo on hulvaton farssi

Haarautuvan rakkauden talo”Me ollaan Tuulan kanssa sen verran monoliitteja, että me pärjätään ihan hyvin saman katon alla kunnes me löydetään kämpät ja saadaan tää myytyä. Me osataan erota sivistyneesti.”

Haarautuvan rakkauden talo on hulvaton farssi, järkyttävä tragedia ja sielukas kertomus rakkaudesta meidän ajassamme. Valloittava tarina naurattaa ja itkettää vuorotellen ja jättää lukijan mieleen kysymyksen: millaisessa parisuhteessa sinä elät?

Juhani ja Paula ovat tavallinen hyvin toimeentuleva pariskunta, jonka liitto on juuri päättynyt eroon. Juhani on perheterapeutti ja Paula yritysvalmentaja, molemmat ovat mielestään aikuisia ihmisiä ja pystyvät hoitamaan eron sulassa sovussa ja järkevästi. He jäävät asumaan espoolaisen omakotitalonsa eri päätyihin siksi aikaa että saavat talon myytyä. Mutta kun taloon tulee ensimmäinen yövieras, heidän avioliittonsa Pandoran lipas aukeaa ja vapauttaa vihan vitsaukset.

”Kunnon porvarit pääsevät porsaiksi Petri Karran mainiossa perhehelvetissä”
”Tapahtui niinä päivinä, että kirjallisuuskriitikko nauroi, ääneen.”
Helsingin Sanomat

”Eiköhän haarautuvan rakkauden talo ole vuoden paras esikoinen ja Petri Karra vuoden tulokas.”
Kansan Uutiset

 

Siitä on leikki kaukana, kun kaksi aikuista eroaa! Nyt myös elokuvana! Elokuvan on ohjannut Mika Kaurismäki ja se sai ensi-iltansa 21.8.2009

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta

Comments

Teksti:SSKK
Avainsanat: avioliitto, elokuva, ensi-ilta, espoolaiset, omakotitalo, parisuhde, perheterapeutit, porsaat, rakkaus, tragediat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *