Pakko saada – Jaana Aartomaa

Olen ahmatti. Luen kirjoja laidasta laitaan ja kun löydän hyvän kirjan, etsin kaikki saman kirjailijan teokset ja hotkin ne perä jälkeen. Jos joku lempikirjailijani ilmoittaa kirjoittavansa viimeisen osan johonkin sarjaan, koen suorastaan lievää eroahdistusta.

En tosin mennyt jonottamaan Harry Potterin viimeisintä seikkailua, enkä kenenkään muunkaan, mutta yhtä harrastuskirjaa odotin todella kärsimättömänä. Kyseessä oli Moreenin kustantama Mosaiikin taikaa -kirja. Näin siitä ensin vain kansikuvan, ja se lumosi minut. En saanut sitä mielestäni, päivin ja öin ajattelin mosaiikin tekoa ja suunnittelin värejä. Kun sain kirjan hyppysiini, olin haljeta riemusta. Kirja ylitti kaikki odotukseni. Se oli ihana! Tein oman mosaiikkityöni kiireen vilkkaa ja olen tyytyväinen siihen vieläkin.

Olen kiinnostunut kirjoista, ruoanlaitosta, valokuvaamisesta, kukista ja puutarhasta, maalaamisesta, käsitöistä, mökkeilystä, antiikista, mosaiikinteosta, moottoripyöräilystä, koirasta ja tanssista. Kaikenlainen näpertely on lähellä sydäntäni ja mielelläni pohdin myös ihmissuhteita, omia ja muiden. Dekkareita rakastan, mutta kyllä välillä kunnon rakkauskertomuskin on poikaa.

Jaanan blogi on nimeltään Pakko saada.

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: esittely

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *