Oletko merkitty? Uusi vampyyrisarja alkaa.

MerkittyYön talo on uusi sarja kaikille vampyyrihuuman tartuttamille. P. C. ja Kristin Castin kirjoittaman sarjan ensimmäinen osa on nimeltään Merkitty.

Kun 16-vuotias Zoey joutuu vampyyrin merkitsemäksi, hänen on jätettävä perheensä ja muutettava Yön taloon, vampyyrien kouluun. Zoey saa pian tietää olevansa jumalatar Nyxin valitsema erityisoppilas, jolla on poikkeuksellisia kykyjä. Tasapainoilu entisen ja uuden elämän välillä ei ole helppoa, mutta Zoey löytää Pimeyden viettelevästä valtakunnasta ystäviä, vihollisia – ja huumaavan uuden ihastuksen.

Kahdeksanosaiseksi kasvava Yön talo -sarja yhdistää jännitystä, vampyyrimystiikkaa, romantiikkaa ja huumoria uudenlaisella, raikkaalla otteella. Huippukoukuttavasta sarjasta tuli heti ilmestyttyään valtava menestys: lähes vuoden New York Timesin bestsellerlistan kärkisijoilla pysynyttä kirjaa on myyty 4,5 miljoonaa kappaletta ja sen oikeudet on myyty 31 maahan.

Yhdysvaltalainen P. C. Cast on palkittu kirjailija, joka on erikoistunut fantasiaan ja romantiikkaan. Hänen tyttärensä Kristin Cast opiskelee Tulsan yliopistossa. Yön talo on heidän ensimmäinen yhteinen projektinsa. Kirjasta on tekeillä myös elokuva.

Merkitse itsesi nettisivuilla…

Oletko merkitty? Ota vampyyritatuointi ja testaa, minkä asteen vampyyri olet!
Osoite otava.fi/merkitty kutsuu sinua…

Kirjakauppa Suuri Kuu

 

 

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: elokuva, erityisoppilaat, fantasia, jännitys, jumalattaret, kirjat, koulu, New York, romantiikka, vampyyrit

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *