Nora exlibris/VKO 44

Kahden kirjamessupäivän seuraus: yliannostus ihmisiä ja juttumateriaalia! Oli sangen sopivaa aloittaa sunnuntai aamu-uinnilla ja kurkkimalla kalenterista ensi viikkoa. Mukaan mahtuvat muutamat kirjajulkkarit ja ainakin yhdet kirjailijatreffit. Muuten paketoin messumatskua. Luvassa myös tunnelmapala Anja Snellmanin 30-vuotisjuhlista. Sen verran pyöreitä uravuosia kirjailijalla on plakkarissa!

 

Lisäksi julistan TOP3 messuosastot sekä kerron, mitä ruotsalaisdekkaristi Jen Lapidus ja virolainen Mari Saat sanoivat messuilla uutuuskirjoistaan. Tarjolla myös Keskeneräiset -romaanista tutun brittikirjailija Tom Rachmanin haastattelu.

Alkavalla viikolla julkistetaan Tieto-Finlandia ehdokkaat sekä ainakin nämä kiinnostavat uutuusteokset:

Kimmo Jylhämön & Klaus Welpin toimittama Louserit vuittuun – ja muita Voiman vastamainoksia (Into). Vastamainoskirja lupaa ”tehdä jäynää kaikkialle tunkevalle mainostulvalle ja avaa silmät visuaalisen markkinoinnin logiikalle”.
– FT Kirsti Ekosen & FT Sanna Turoman toimittama tietoteos Venäläisen kirjallisuuden historia (Gaudeamus). Ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys venäläisen kirjallisuuden tuhatvuotisesta historiasta!
Marko Lempisen Matti Hagman – Stadin kingi (Teos) eli tunnetun huippujääkiekkoilijan elämänkerta.
Jani Laasonen: Zeitgeist – Ajan henki (Into). Ensimmäinen maailmanlaajuisesta Zeitgeist-liikkeestä julkaistu kirja, joka lupaa johdattaa liikkeen ajatteluun ”kuin lumivyöry”. Hmmmm.

Pysykäähän menossa mukana!

Comments

Teksti:Noora Valkonen
Avainsanat: henkilökuvat, kirjailijat, kirjajulkkarit, kirjamessut, lukeminen, tapahtumat, viikkokalenteri, vinkit

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *