Nora exlibris/VKO 43

KIRJAMESSUVIIKKO! Torstaista sunnuntaihin pörrään tiiviisti Helsingin messukeskuksessa. Keskiviikkona kustannusalan konkari Tuula Isoniemi antaa vinkkejä kirjamessujen teemamaahan Viroon liittyvästä tarjonnasta. Messukohtaamisten ohella kirjailijavieraita ovat tällä viikolla Jari Tervo ja Kristina Carlson.

 

Messutarjonta on runsas. Kansainvälisiä nimiä ei kuitenkaan ole montaa. Kiinnostavimpiin kuuluu Tom Rachman, menestyksekkään Keskeneräiset -romaanin (Paasilinna) tekijä. Hänetkin tapaatte!

Viikon päättävät Anja Snellmanin kirjailijanuran 30-vuotisjuhlat Tavastialla. Sinne matkaan näillä näkymin myös minä. Snellmanin juhlateos Öisin olemme samanlaisia (Siltala) julkaistaan perjantaina. Kuvia ja tunnelmia luvassa!

Viikon kirjapuheenaihe on eittämättä huomenna suomeksi julkaistava Steve Jobs -elämänkerta (Otava). Uutuuskirjoista otan tärpiksi myös toimittaja Riitta Lindgrenin muistelmat (Otava).

Joten kivaa kirjaviikkoa ja tapaamisiin messuilla! Ja jos ennätätte, vastatkaapa myös Nora exlibriksen KLASSIKKOKYSELYYN.

Comments

Teksti:Noora Valkonen
Avainsanat: kirjalijat, kirjamessut, lukeminen, Otava, Paasilinna, Siltala, tapahtumat, vinkit, Viro

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *