Nautinnollista lukuviihdettä kevääseen!

Annakaisa Iivarin riemastuttava esikoisromaani Juhannus italialaiseen tapaan, Ruotsin viihdekuningattaren Kajsa Ingemarssonin uusin Vettä vain ja Ally O’Brienin brittiläinen chiclit-herkku Agentti tuovat kevääseen huumoria, erikoisia elämäntilanteita ja ihania, omassa elämässään kompastelevia naisia.

Juhannus italialaiseen tapaanAnnakaisa Iivarin Juhannus italialaiseen tapaan vie aurinkoiseen Toscanaan

Kuvausjärjestäjä Kristiina Kallio muuttaa valokuvaajamiehensä Auliksen kanssa Rantalehdon vauraaseen espoolaislähiöön. Kun ajatus naapuruston yhteisestä lomamatkasta Toscanan aurinkoon syttyy, Kristiina päättää tehdä matkasta unohtumattoman. Italialaishuvilan näyttävissä puitteissa hän hurmaisi kaikki herkullisilla aterioillaan ja älykkäällä keskustelullaan, eikä mikään jäisi sattuman varaan.

Mutta Kristiinan mielikuvista ja ruokalehtien tyylikkäistä kattauksista puuttuvat sotkuiset teinit ja omapäiset matkakumppanit. Hän joutuu kantapään kautta huomaamaan, että elämää on mahdotonta käsikirjoittaa.

Annakaisa Iivari (s. 1966) on helsinkiläistynyt terveydenhuollon maisteri. Hän työskentelee sosiaali- ja terveysministeriössä neuvottelevana virkamiehenä. Juhannus italialaiseen tapaan on hänen esikoisteoksensa.

Kirjakauppa Suuri Kuu

 

Vettä vainRuotsin viihdekuningattaren Kajsa Ingemarssonin Vettä vain on oikea viihdeherkku

Huippusuosittu kirjailija Stella Friberg on saanut kaiken, mistä nainen voi haaveilla: hänellä on komea ura, unelmien poikaystävä, kallis auto ja oma hevonen sekä upea asunto Östermalmilla. Hänen kirjansa nuoresta itsenäisestä yksityisetsivästä Franciska Falkesta ovat myyntilistojen kärjessä niin Ruotsissa kuin ulkomaillakin.

Juuri kun Stellan pitäisi aloittaa dekkarisarjan päätösosan kirjoittaminen, alkaa odottamattomien tapahtumien sarja, joka myllertää hänen elämänsä. Poikaystävä paljastaa nurjan puolensa ja yli-innokas fani uskoo olevansa hänen kirjojensa päähenkilö. Iltapäivälehdet kärkkyvät yksityiskohtia ja vastoinkäymisten salailu johtaa surkuhupaisiin tilanteisiin. Lopulta Stellan on määriteltävä elämänsä uudelleen.

Ruotsalainen Kajsa Ingemarsson (s. 1965) on menestyvä kirjailija ja värikäs mediapersoona. Vettä vain on hänen neljäs romaaninsa, aiemmat romaanit Matkalaukkumorsian, Keltaisten sitruunoiden ravintola ja Kohtalonpyörä ovat saaneet hyvän vastaanoton myös Suomessa.

Kirjakauppa Suuri Kuu

 

AgenttiAgentti on villiä ja humoristista chicklitiä – pääosassa seksikäs kirjallisuusagentti

Tess Drake on menestyvä lontoolainen kirjallisuusagentti, joka on yksityiselämässään erikoistunut varattuihin miehiin. Hänellä on monia kovan luokan asiakkaita, tärkeimpinä miljoonia takova pandakirjailija Dorothy Starkwell sekä masentunut sekakäyttäjä Oliver Howard.

Kun Tess sekoitetaan ex-pomonsa murhatutkintaan, elämä alkaa saada trillerimäisiä käänteitä. Oman firman perustaminen joutuu vastatuuleen, kirjailijat aiheuttavat päänsärkyä, miehet osoittautuvat selkärangattomiksi sioiksi – niin satunnaiset panot, seksillä kiristävät kustannustoimittajat kuin ihanilta vaikuttaneet rakastajatkin…

Agentin kirjoittajan Ally O’Brien taakse kätkeytyvät trilleristi Brian Freeman ja lontoolainen agentti, kirja- ja viihdealan sisäpiiriläinen Ali Gunn.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: autot, hevonen, iltapäivälehdet, italialaiset, kirjailija, kirjat, romaanit, ruokalehdet, ruotsi, yksityiselämä

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *