Monta näkökulmaa tuonpuoleiseen

Tuonpuoleista tarkastellaan niin faktan kuin fiktionkin keinoin. Kaija Juurikkala paljastaa lapsuuden kokemuksensa, jotka vaikuttivat Juurikkalan koko loppuelämään. Lorna Byrne jatkaa menestystarinaansa elämästään enkeleiden ympäröimänä. Ja Daniel Trussoni kirjoittaa vetävän jännitysromaanin enkelikoulusta.

Varjojen taikaOmaelämäkerrallinen Varjojen taika

Kaija Juurikkalan Varjojen taika on avoimuudellaan lumoava kertomus lahjasta nähdä tuonpuoleiseen maailmaan. Juurikkala pelkäsi yötä olleessaan lapsi. Se toi tullessaan toistuvat painajaiset lattian alla kuhisevista käärmeistä. Myöhemmällä iällä hän kuunteli koputuksia ja napsahduksia, joita muut eivät kuulleet. Hän epäili olevansa tulossa hulluksi. Sitten, eräänä yönä, hän kysyi koputtelijalta, kuka tämä on. Vastaus tuli pieneltä tytöltä, joka halusi kertoa kokeneensa väkivaltaisen kuoleman. Viestinsä kerrottuaan tyttö hävisi eikä palannut enää. Henkien näkeminen ei suinkaan lisännyt Kaijan mielenrauhaa. Hän kuitenkin ymmärsi, että hänellä on lahja.

Varjojen ylistys on poikkeuksellisen rehellinen ja avoin kertomus henkisestä kasvusta ja matkasta pelon kautta kohti valoa. Juurikkala jakaa timanttisia oivalluksia elämän polusta ja inspiroi esimerkillään jokaista kulkemaan rohkeasti kohti itseään, ominta ja rehellisintä olemustaan. Hän on oppinut ohittamaan yön käärmeet ja sujahtamaan niiden ohi toiselle puolelle maailmaan, joka ei tuonut tullessaan pimeyttä tai pelkoa, vaan vapautuksen ja kyvyn auttaa muita.

 

Portaat taivaaseenPortaat taivaaseen jatkaa menestystarinaa

Enkeleitä hiuksissani -kirjan tekijä jatkaa ihmisiä ympäri maailman koskettanutta elämäntarinaansa ja kuvaustaan enkeleiden läsnäolosta maan päällä. Lorna Byrne on lapsesta saakka keskustellut päivittäin enkeleiden kanssa ja nähnyt ennalta monia tulevia tapahtumia. Hänen elämäänsä kuuluvat luontevana osana myös jo kuolleiden ihmisten henget ja keskustelut näiden kanssa.

Lorna kertoo uudessa kirjassaan muun muassa, miten hän selviytyi rakkaan puolisonsa kuolemasta ja miten hän alkoi välittää enkeleiden viestiä maailmaan. Lorna kertoo kiehtovia tarinoita myös hengistä, jotka ovat kulkeneet jo kaksikymmentä vuotta hänen mukanaan parantamassa väärintekijöitä ja auttamassa niitä, joiden elämää vääryydet varjostavat.

Enkeleiden viestillä Lorna on saavuttanut ihmisiä ympäri maailman: tietoisuus suojelusenkelin läsnäolosta on tuonut lohtua – uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta – tilanteisiin, joissa he ovat tunteneet olevansa aivan yksin maailmassa.

 

EnkelioppiJännittävä seikkailuromaani Enkelioppi

Sisar Evangeline on asunut Pyhän Rosan luostarissa nuoresta tytöstä lähtien. Kun Evangeline on 23-vuotias, hänelle alkaa valjeta totuus omasta perheestään, siitä miksi hänet on tuotu nunnien luo turvaan sekä salaisuuksista, joita luostari pitää sisällään. Iäkäs nunna nimeltä Celestine kertoo Evangelinelle nuoruudestaan Pariisissa ja enkeliopinnoistaan yhdessä Evangelinen isoäidin Gabriellan kanssa.

Enkelitutkijat tietävät, että keskuudessamme elää enkeleiden ja ihmisten jälkeläisiä, nefileitä, yliluonnollisen kauniita ja pitkiä olentoja, joita on varhaisissa kirjoituksissa kutsuttu myös jättiläisiksi. Nefilit ovat vetovoimaisia mutta kylmiä olentoja, jotka haluavat nujertaa inhimillisen hyvyyden maailmasta. Enkelitutkijoiden tehtävänä taas on pyrkiä kukistamaan nefilit.

Evangelinen vanhemmat ja isoäiti ovat kuuluneet enkelitutkijoiden sisäpiiriin, ja Evangelinenkin kohtalo näyttää olevan ennalta määrätty: luostarielämä saa jäädä, kun edessä on kiihkeä taistelu pimeitä voimia vastaan.

Osta nämä kirjat Suuresta Kuusta

Comments

Teksti:SSKK

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *