Minä, Mauri Kunnas -teos kertoo kuinka Asemanmäen pikkunassikasta tuli maailmankuulu menestyskirjailija

Minä, Mauri KunnasLähde taiteilijan mukaan hauskalle ja omaleimaiselle retkelle rakastettujen piirroshahmojen ja lennokkaiden kertomusten syntysijoille.

Minä, Mauri Kunnas elämäkerta etenee Kunnaksen lähisuvun vaiheista ja lapsuuden leikeistä nuoruuden tärkeisiin käännekohtiin. Tulevan ammatinvalinnan kannalta tärkeässä osassa ovat perhe sekä musiikki- ja piirtämisharrastus. Myöhemmät elämänvaiheet nivoutuvat jouhevasti kirjallisen tuotannon ympärille.

Kirja pohjautuu ainutlaatuiseen haastattelumateriaaliin. Kuvitus kattaa monenlaista kiinnostavaa valokuva-albumien löydöistä varhaisten piirrosten aarteistoon ja vuonna 1979 ilmestyneestä Suomalaisesta tonttukirjasta syksyn 2009 Robin Hood -uutuuteen.

Kuvataiteilija, sarjakuvapiirtäjä ja kirjailija Mauri Kunnas (s. 1950 Vammalassa) on Suomessa jo instituutio, ja hänen hullutteleva huumorinsa vetoaa lapsiin ja aikuisiin kaikkialla maailmassa. Mauri Kunnaksen tarinat kirjoitti muistiin Lotta Sonninen.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: ammatinvalinta, elämäkerrat, huumori, instituutiot, kirjailija, kirjat, kuvataiteilijat, nuoruus, Robin Hood, uutuudet

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *