Meg Gardiner aloittaa uuden dekkarisarjan teoksella Pahuuden piiri

Pahuuden piiriUusi huippusarja alkaa! Uuden, huippukoukuttavan sarjan tähtenä nuori ja särmikäs kuolleiden kallonkutistaja Jo Beckett. ”Tässä on trillerien seuraava superstara.” – Stephen King.

Oikeuspsykiatri Jo Beckettin työnä on laatia kuolleista psykologisia profiileja auttaakseen kuolemansyyn selvittämisessä. Kun San Franciscon sillalla takaa-ajossa romuttuneista autoista löytyy syyttäjä Callie Hardingin ruumis, Jo kutsutaan apuun. Nuhteettomana tunnetun syyttäjän reiteen on kirjoitettu ”likainen”. Miksi Harding pakeni poliisia? Oliko kyseessä onnettomuus, itsemurha – vai murha?

San Franciscon jetset-piireissä tapaus ei ole ensimmäinen. Näyttää siltä, että kuolemat liittyvät arvoitukselliseen Likaisten salaisuuksien klubiin, johon kuuluvilla rikkailla ja kuuluisilla on liikaa menetettävää. Mutta haavoittuvaisella Jolla on myös oma salaisuutensa varjeltavana.

Yhdysvaltalaisen lakimiehen ja kirjailijan Meg Gardinerin raikas ja seksikäs trilleri vaikuttaa kuin piristävä adrenaliiniruiske.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: autot, itsemurha, kuolemat, MEG, murha, oikeuspsykiatria, poliisi, salaisuus, San Francisco, trilleri

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *