McCall Smithin Oivallinen aviomies on todellinen hyvän mielen kirja!

Oivallinen aviomiesRehevää elämäniloa huokuva kirjasarja Naisten etsivätoimisto nro 1 on vienyt maailmalla jo miljoonien lukijoiden sydämen. Suomessa sarja on edennyt kahdeksanteen osaan.

Mma Ramotswe tutkii

Naisten etsivätoimisto nro 1:n tarmokkaalla Mma Ramotswella on kädet täynnä työtä. Mochudin sairaalassa on tapahtunut merkillisiä kuolemantapauksia: voiko olla sattumaa, että puolen vuoden aikana kolme potilasta kuolee samassa sängyssä, samana viikonpäivänä, samaan aikaan?

Myös lähipiirissä kuohuu, sillä Botswanan Sihteeriopiston helmi Mma Makutsi päättää jättää etsivätoimiston. Oivallinen J. L. B. Matekoni puolestaan ryhtyy vaimonsa tavoin etsiväksi ja alkaa tutkia uskottomuustapausta. Mutta pystyykö mies selvittämään arkaluontoista asiaa yhtä menestyksekkäästi kuin nainen?

Hyvän mielen menestystarina

Skotlantilainen oikeuslääketieteen professori Alexander McCall Smith on syntynyt ja elänyt vuosia Afrikassa. Hän on opettanut lakia Botswanan yliopistossa ja kirjoittanut kymmeniä kirjoja, joiden aiheet vaihtelevat rikostutkimuksen etiikasta lastenkirjoihin. Kirjoittamisen ohessa McCall Smith soittaa fagottia perustamassaan orkesterissa nimeltä The Really Terrible Orchestra.

Comments

Teksti:SSKK
Avainsanat: aviomiehet, etiikka, fagotti, kirjasarjat, kirjat, laki, lastenkirjat, oikeuslääketiede, orkesterit, sairaalat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *