Tunnetun ruotsalaiskaksikon, Anna ja Fanny Bergenströmin, inspiroivassa keittokirjassa on klassikon ainekset.
Moni hyvän ruoan ystävä on jo ehtinyt odottaa tämän kirjan suomennosta. Sen toinen toistaan houkuttelevammat reseptit ja ihastuttava kuvitus vievät aromikkaille makumatkoille niin Etelä-Eurooppaan, Intiaan, Kaakkois-Aasiaan kuin Etelä-Amerikkaan. Etiopialaista broileripataa, avokadosalaattia, lammastaginea, kookosohukaisia…
Kirjassa on tekijöiden suosikkiraaka-aineista ja lempimausteista syntyviä ruokia, juomia, jälkiruokia ja leivonnaisia – yli 400 uutta reseptiä. Lopussa on runsaasti menuehdotuksia kasvisateriasta intialaiseen juhlapäivälliseen.
Anna Bergenström on arvostettu ruotsalainen ruokatoimittaja ja keittokirjojen tekijä. Hänen tyttärensä Fanny Bergenström on ruoka-, matkailu- ja kukka-aiheisiin erikoistunut valokuvaaja.
Kommentit
Oma kommentti