Makuja ja tuoksuja pähkinäpuun alla vie aromikkaalle makumatkalle maailman ympäri

Makuja ja tuoksuja pähkinäpuun allaTunnetun ruotsalaiskaksikon, Anna ja Fanny Bergenströmin, inspiroivassa keittokirjassa on klassikon ainekset.

Moni hyvän ruoan ystävä on jo ehtinyt odottaa tämän kirjan suomennosta. Sen toinen toistaan houkuttelevammat reseptit ja ihastuttava kuvitus vievät aromikkaille makumatkoille niin Etelä-Eurooppaan, Intiaan, Kaakkois-Aasiaan kuin Etelä-Amerikkaan. Etiopialaista broileripataa, avokadosalaattia, lammastaginea, kookosohukaisia…

Kirjassa on tekijöiden suosikkiraaka-aineista ja lempimausteista syntyviä ruokia, juomia, jälkiruokia ja leivonnaisia – yli 400 uutta reseptiä. Lopussa on runsaasti menuehdotuksia kasvisateriasta intialaiseen juhlapäivälliseen.

Anna Bergenström on arvostettu ruotsalainen ruokatoimittaja ja keittokirjojen tekijä. Hänen tyttärensä Fanny Bergenström on ruoka-, matkailu- ja kukka-aiheisiin erikoistunut valokuvaaja.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Eurooppa, Intia, jälkiruoat, keittokirjat, kirjat, Klassikot, leivonnaiset, resepti, ruotsalaiset, valokuvaaja

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *