Lorna Byrne koskettaa Enkeleitä hiuksissani -teoksella

Enkeleitä hiuksissaniLorna Byrne on lapsesta asti kyennyt näkemään jotain sellaista, mitä muut eivät näe. Pitkään Lorna salasi kykynsä jopa läheisiltään ja vasta nyt aikuisena naisena hän pystyy kertomaan avoimesti elämästään ja tavanomaiset rajat ylittävästä kokemusmaailmastaan.  

Irlantilainen Lorna Byrne on elänyt henkiolentojen ympäröimänä koko elämänsä. Hän näkee enkeleitä, kuolleiden henkiä ja kokee ennalta usein traagisiakin tapahtumia. Lapsena hän luuli, että kaikki muutkin näkevät samoja asioita.

Enkeleitä hiuksissani -kirjassa Lorna Byrne kertoo elämäntarinansa, lapsuudestaan ja kasvamisestaan köyhyydessä, työstään Dublinissa, avioliitostaan ja perhettä kohdanneista vastoinkäymisistä.

Enkeleitä hiuksissani on koskettava ja mukaansatempaava tarina naisesta, joka elää kahden maailman välillä. Kirja vie lukijan matkalle enkeleiden taianomaiseen maailmaan, jossa hyvä voittaa pahan eikä kyynisyydelle ole tilaa.

Irlannin myydyin tietokirja vuonna 2008

Irlannin maaseudulla asuvan Lorna Byrnen (s. 1953) teos Enkeleitä hiuksissani oli Irlannin myydyin tietokirja vuonna 2008. Teoksen oikeudet on myyty jo 12 maahan.

Lornan tarina puhaltaa lukijan mieleen toivoa kuin höyhenenkevyt henkäys – se kuiskaa: Ihmeitä tapahtuu jatkuvasti. Ihmiset eivät vain huomaa niitä.

 

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta.

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: enkelit, Hiukset, Irlanti, irlantilaiset, kirjat, köyhyys, kyynisyys, lukijamatkat, maaseutu

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *