Lenita Airisto on nyt ikävallankumouksen asialla

Lenita AiristoLenita Airiston uutuuskirja Eläköön 100 vuotta! on oodi työnilolle, luovuudelle, suorituskyvylle ja mentoroinnille, joka joidenkin seniorien kohdalla voi jatkua pitkään elämän pidentyneellä elinkaarella.

– Kaikki maailman vitaalit seniorit ja työtä pelkäämättömät muutosagentit liittykää yhteen ja taistelkaa ikärasismia ja vähättelyä vastaan! Lenita Airiston julistaa.

Seniorien valtavat kokemukset ja juniorien uudet näkemykset muodostavat voittamattoman synergian, josta syntyy innovaatioita.

– Tervetuloa kehiin te kaikki, joilla on vielä vintissä valoa! Isänmaa tarvitsee teitä!

 

Työ on luovuuden lähde

Eläköön 100 vuotta! nostaa esiin monta mielenkiintoista näkökulmaa vanhenemiseen. Muun muassa opit aasialaisesta kulttuurista kiinnostavat Lenita Airistoa. – Aasiassa koko perhe tekee yhdessä töitä useassa sukupolvessa. Se on unohtunut meiltä suomalaisilta. Kannustaisin muutenkin suomalaisia yrittäjiksi. En ikinä seisoisi nyt tässä, jos olisin aina tehnyt töitä jollekin muulle.

Lenita Airisto: Eläköön 100 vuotta!– Ikärakenne muuttuu, seniorit ovat entistä paremmassa kunnossa ja heillä on enemmän rahaa kuin aikaisemmilla sukupolvilla. Mutta onko meillä riittävästi halua ja osaamista ottaa heidät huomioon niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin, Lenita kysyy.

– Ja nuorille haluaisin sanoa, että tehkää työtä! Jos työ ei kiinnosta, niin opiskelkaa jotta pääsette haluamallenne alalle! Työ on elämän suola, luovuuden ja voiman lähde. Ei saa luovuttaa, Lenita vetoaa.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Lenita Airisto

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *