Keskiviikkokysymys: Kehen kirjailijaan olet viimeksi ihastunut?

Olen korviani myöten ihastunut näyttelijä, koomikko, kirjailija Betty Whiteen (The Mary Tyler Moore Show, Tyttökullat). Tammikuussa 90 vuotta täyttänyt nainen häikäisee minut esiintymisillään ja teksteillään vuodesta toiseen. Nyt hankintalistalla on hänen Grammy-voittoisa äänikirjansa If You Ask Me (And of Course You Won’t).

 

 

 

Minä tunnustan ihastuneeni Suomessa keväällä vierailleen amerikkalaiskirjailija Jeffrey Eugenidesin persoonaan. Kaiken kiireen keskellä Eugenides oli sympaattinen, rauhaisa, keskusteluhalukas ja älykäs – ja aikamoisen charmikas. Hänen teoksissakaan ei ole moittimista.

Comments

Teksti:Noora Valkonen
Avainsanat: Betty White, Jeffrey Eugenides, keskiviikkokysymys

Kommentit

Ihana kommentti, Ilona! Paras palaute on se, että vinkkaan kirjoista, jotka ihastuttavat ja innostavat. Mitä vielä voisin tehdä paremmin? Enemmän vinkkejä, listoja yms.?

Mulla on loppusuora Eugenidesta menossa ja pakkohan se on sanoa, että jotain Naimapuuhissa on. Ennen aloittamista olisin sanonut, etten tämän kaltaisesta tyylistä pidä, mutta ei, kyllä se vaan viehättää. Palstan suosituksesta kirjaan ylipäätään tartuin, joten kiitokset taitavat kuulua Nora exlibrikselle :).

Täältäköhän Knausgårdinkin bongasin, en muista, mutta siinä on toinen muiden kuin kavereideni suosituksiin perustuva kirja, jonka luin, enkä todellakaan joutunut pettymään! Odotan seuraavaa innolla!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *