Kahden dekkarihuipun yhteinen romaani Postikorttimurhat on pelottavan hyvä

PostikorttimurhatSarjamurhaajat ravistelevat Eurooppaa bestsellerlistojen kärkinimien yhteisessä trillerissä.

Tappajakaksikko etenee halki Euroopan jättäen jälkeensä nuorten pariskuntien runneltuja ruumiita. Uhrit löytyvät hotellihuoneista karmaiseviksi kuvaelmiksi aseteltuina. Ainoa johtolanka on postikortit, joita tappajakaksikko lähettää murhapaikoilta tiedotusvälineille: Berliini, Rooma, Amsterdam – ja Tukholma.

Stortorgetia esittävän postikortin vastaanottajaksi on merkitty iltapäivälehden turhautunut ja ylikoulutettu rikostoimittaja Dessie Larsson, joka äkkiä huomaa olevansa osa kansainvälisen rikossarjan kuumeista selvitysprosessia. Samaan aikaan Tukholmaan saapuu nuhjuinen amerikkalaispoliisi Jacob Kanon, joka seuraa postikorttimurhaajien jälkiä omatoimisesti ja omista syistään. Pian he ovat yhdessä vaarallisen kaksikon jäljillä.

Kahden huipputrilleristin yhteistyö

Liza Marklund on Pohjoismaisen rikoskirjallisuuden kuningatar. Hänen kirjojaan on myyty Suomessa puoli miljoonaa ja maailmalla yli yhdeksän miljoonaa kappaletta 30 eri kielellä.

James Patterson on yksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista kirjailijoista. Hänellä on ollut enemmän teoksia New York Timesin bestseller-listalla kuin yhdelläkään toisella kirjailijalla. Hänen kirjojaan on myyty maailmalla yli 170 miljoonaa kappaletta 40 eri kielellä.

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Eurooppa, iltapäivälehdet, kieli, kirjailija, kirjat, Kuningatar, postikortit, rikoskirjallisuus, rikostoimittajat, Tukholma

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *