Julkkikset tekemässä Eläköön Lapsi -äänikirjaa [video]

Pelastakaa Lapset ry, Otava ja Suomalainen Kirjakauppa pyysivät yhdeksää julkisuuden henkilöä lukemaan satuja Eläköön Lapsi! 2 -äänikirjaan.  Jokaisen äänikirjan myyntituotosta ohjataan viisi euroa Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön.

Eläköön Lapsi! 2 − Satuja tähtien lukemana -äänikirjassa ovat mukana laulaja Lauri Tähkä (Saapasjalkakissa), piispa Irja Askola (Prinsessa Ruusunen), kirjailija Juha Vuorinen (Bremenin kaupungin soittoniekat), runoilija Heli Laaksonen (Kultakutri ja kolme karhua), ministeri Alexander Stubb (Jänis ja siili), laulaja Paula Koivuniemi (Prinsessa ja herne), toimittaja-juontaja Jone Nikula (Susi ja seitsemän pientä kiliä), laulaja Laura Närhi (Lumineito) ja toimittaja Arto Nyberg (Tyttö kotimiehenä). 

Satujen lukijat ovat toimineet vapaaehtoisina ja antaneet oman arvokkaan tukensa lapsille käyttämällä aikaansa nauhoituksen teossa. Äänikirjan hinta on vain kymmenen euroa, ja jokaisesta myydystä äänikirjasta lahjoitetaan puolet Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön. Lapsien ja lapsiperheiden avuntarpeet ovat erilaisia, ja lastensuojelun avohuollon asiakkaiden määrä on jatkanut kasvuaan. Tälläkin hetkellä sadat lapset Suomessa odottavat oman tukiperheen löytymistä. Pelastakaa Lasten tukiperhetoiminta auttaa lapsia ja lapsiperheitä selviytymään arjesta silloin, kun perheen omat voimavarat ovat vähissä. Pelastakaa Lasten kokemusten perusteella tiedetään, että jo yhdellä tukiperheviikonlopulla kuukaudessa saattaa olla ratkaiseva vaikutus niin lasten kuin vanhempien elämään.

Jokaisella satua lukevalla tähdellä on oma, tärkeäksi noussut syynsä tukea kotimaan lastensuojelutyötä ja auttaa lapsia ja lapsiperheitä selviytymään arjesta. Tähdet kertovat videolla omista motiiveistaan ja äänikirjan tekemisestä.

Making Of -videon satujenlukutilanteesta ovat hyväntekeväisyystyönä toteuttaneet Pelastakaa Lapset ry, Otava, Suomalainen Kirjakauppa, Silencio, CD Data-Mate ja Otavamedian kuvaryhmä.

Teoksen löydät esimerkiksi Suomalaisesta Kirjakaupasta!

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: äänikirjat, Heli Laaksonen, Laura Närhi, Lauri Tähkä, Sadut

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *