Jenni Pääskysaari bloggaa uudistuneessa Lukeminen.fi:ssä!

jenni pääskysaariMonipuolinen kirjan ja lukemisen ystävän verkkopalvelu Lukeminen.fi on uudistunut. Olemme saaneet mukaan runsaan määrän uusia kirjoittajia, etunenässä toimittaja Jenni Pääskysaaren. Kolmen pienen lapsen äiti Jenni kirjoittaa Sivullinen-blogia, jossa hän valottaa omaa tapaansa yhdistää rakas harrastuksensa lukeminen lapsiperheen arkeen. Jennin ohella sivustolla jatkaa jo pidempään mukana ollut, varsin suosittu Nora exlibris –blogi.

Jenni Pääskysaari on intohimoinen lukija, joka haluaa houkutella kirjan ääreen kaikki muutkin.

– Tavoitteena on saada aikaiseksi yhteisö, johon voi kuulua luki sitten miten paljon tai vähän tahansa. Tarkoitus on myös auttaa lukemisen ystäviä luovimaan valtavan kirjaviidakon keskellä mm. antamalla lukutipsejä, pyörittämällä lukupiiriä ja kertomalla, mitä kirjojen ja kirjailijoiden maailmassa tapahtuu.

Lukupiiriä Jenni pitää yhdessä Nora exlibriksen Noora Valkosen kanssa. Jenni toivoo, että saisi innostettua lukemisen pariin ihan uusiakin ihmisiä.

– Minulle lukeminen on toiseen todellisuuteen sukeltamista, nautinnollista pakoa arjesta. Minua kiehtovat mm. sota, tiiviit lauseet, rakkaudesta seonneet ihmiset, uudet sanat, rocktähtien elämäkerrat sekä tyttöjen historia ja nykypäivä. Minun on vaikea jättää kirjaa kesken ja ahdistun liian paksuista kirjoista.

Kirjoittajia palstoilla on Jennin ja Nooran lisäksi mukana muitakin. Vasta aloittaneita bloggareita ovat Jaana Aartomaa, Eeva Lahdenmäki, Elli Mäkilä, Esa Pesonen ja Heidi Ylitalo. Kukin kirjoittaa kirjoista lukemisesta omasta näkökulmastaan ja kiinnostuksen kohteestaan. Mielenkiintoista luettavaa siis riittää päivittäin!

Lukeminen.fi on kattava kirjanystävän sivusto, joka koostuu kirjauutisista ja -arvioista, kirjailijakohtaamisista, lukuvinkeistä, mielipiteistä ja keskusteluista.

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Jenni Pääskysaari

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *