Jännitys + romantiikka = lukuelämys

Lukuelämyksiä kevääseen! Eppu Nuotion suositun Pii Marin -sarjan uusin romaani Paine ja C. J. Sansonin tiheätunteinen vakoilujännäri Talvi Madridissa.

PaineEppu Nuotio ja Paine – suositun Pii Marin -sarjan viides osa

Miten paeta piinaavasta parisuhteesta, kun kumpikaan ei suostu lähtemään? ”Pasi, minä rukoilen sinua. Älä kiusaa minua enää. Lähde pois. Jätä minut rauhaan.” Iris kiinnittää lapun eteisen peiliin. Pasin mielestä Iris on pilannut kodin ilmapiirin. Naapuriin muuttava Piin veli Joel tutustuu sekä Iirikseen että Pasiin ja huomaa joutuneensa keskellä kummallista eronäytelmää. Miksi Iris pelkää Pasia, joka on kaikkien mielestä kunnon mies?

Ensimmäistä yhteistä kesälomaansa viettävät Pii ja Juha Heino yrittävät selvittää Piin tansanialaisen isän kuolemaa. Piitä tuskastuttaa asioiden hidas eteneminen, ja kun lopulta Zersenay Kipropista paljastuu jotakin, on se aivan muuta kuin Pii olisi ikinä voinut kuvitella.

Eppu Nuotion suosittuja Pii Marin -trillereitä on verrattu Leena Lehtolaisen ja Liza Marklundin tuotantoon. Kriitikoiden suitsuttamassa sarjassa ovat ilmestyneet romaanit Musta, Maksu, Kosto ja Varjo. Paine ilmestyy heti tuoreeltaan myös kirjailijan itsensä lukemana äänikirjana.

Kirjakauppa Suuri Kuu

 

Talvi MadridissaC. J. Sansom ja Talvi Madridissa – vakoilutrilleri ja liikuttava rakkaustarina sisällissodan repimästä Espanasta

Vuoden 1940 Madrid on raunioina sisällissodan jäljiltä. Ihmiset näkevät nälkää, ja kenraali Franco harkitsee liittymistä sotaan Saksan rinnalle. Samaan aikaan Lontoossa nuori englantilainen Harry Brett saa Britannian salaiselta palvelulta yllättävän yhteydenoton. Hän suostuu vastahakoisesti ja matkustaa Madridiin vakoilemaan entisen koulutoverinsa Sandy Forsythen hämäriä liiketoimia.

Sandyn naisystävällä on oma salainen missionsa. Hän on valmis liittoutumaan vaarallisten ihmisten kanssa löytääkseen entisen rakastajansa, Harryn ja Sandyn vanhan ystävän ja vakaumuksellisen kommunistin, jonka oletetaan kuolleen sisällissodan taisteluissa.
Talvi valtaa Madridin, ja epätoivo kasvaa. Voiko täällä, missä kaaos ja korruptio rehottavat, lopulta luottaa kehenkään?

C. J. Sansom (s. 1952) on suorittanut tohtorintutkinnon historiassa ja hankkinut asianajajan pätevyyden. Nykyisin hän on täysipäiväinen kirjailija. Kriitikoiden arvostama bestseller Talvi Madridissa on myyty jo 14 maahan. ”Jos pidät Sebastian Faulksista ja Carlos Ruiz Zafónista, rakastat tätä!” – Daily Express

Kirjakauppa Suuri Kuu

 

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Eppu Nuotio, jännitys, kirjailija, korruptio, kuolemat, Madrid, romaanit, Sebastian, sisällissodat, sota

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *