Ilona Rauhalan Kokonaiseksi-teos avaa rohkeita näkökulmia naisen elämään

KokonaiseksiTv:stä tuttu psykologi haastaa 25-45-vuotiaat naiset pohtimaan valintojaan ja löytämään omat päämääränsä. Kokonaiseksi tarjoaa rohkeita ja raikkaita näkökulmia naisen elämän eri osa-alueisiin!

Sinnitteletkö opintojen, työn, kodin ja ihmissuhteiden ristipaineissa? Miksi toisten tarinat ovat onnistumistarinoita ja toisilla tuntuu aina olevan huonoja uutisia? Voiko ihminen vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa? Toivotko elämältä jotain parempaa, syvempää ja enemmän?

Kyseenalaista ja löydä

Kokonaiseksi avaa rohkeita ja raikkaita näkökulmia naisten eri elämänalueisiin: lapsuuden perhesuhteisiin, minuuteen, parisuhteeseen, vanhemmuuteen, ystävyyssuhteisiin, opiskeluun ja työelämään. Teos valaisee naisen elämän sokeita pisteitä sekä kannustaa uskomaan unelmiin, onnistumaan henkilökohtaisissa hankkeissa, kyseenalaistamaan uskomuksiaan ja löytämään omat päämääränsä.

Ilona Rauhala käsittelee aihetta koskettavan henkilökohtaisesti ja ravistelevasti. Yksityisen ja yleisen yhdistäminen haastaa lukijan pohtimaan luovasti omaa elämäntilannettaan ja etsimään tietään nykyelämän ristipaineissa.

Ilona Rauhala on psykologi ja henkilökohtainen valmentaja, joka on vetänyt arjen ongelmia käsitellyttä keskusteluohjelmaa YLE 1:ssä.

 

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta.

 

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Huonot uutiset, ihmissuhteet, keskusteluohjelmat, opiskelu, parisuhde, perhesuhteet, psykologia, työelämä, uskomukset, vanhemmuus

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *