Iloa & intohimoa on kirja sinulle, joka tahdot parisuhteeltasi enemmän

Iloa ja intohimoaHaluatko uutta virtaa vakiintuneeseen parisuhteeseen? Toivotko seksielämääsi nautinnollista potkua? Haluatko olla monipuolinen ja huomaavainen rakastaja? Unohda ennakkoluulot ja saat uutta kipinää parisuhteeseen!

Iloa & intohimoa -kirja on tarkoitettu kaikille, jotka tahtovat suhteeltaan enemmän. Se on tarkoitettu myös kaikille niille, jotka haluavat olla huomaavaisia ja monipuolisia rakastajia. Iloa & intohimoa on myös kirja pitkässä parisuhteessa eläville: pitkäkin parisuhde on mahdollista pitää elävänä ja kiinnostavana, kun sen eteen näkee hieman vaivaa.

Aitoa läsnäoloa voi harjoitella

Iloa & intohimoa -kirja kehottaa jättämään kaavamaisuudet ja panostamaan rakkaussuhteeseen. Se innostaa rohkaistumaan iloiseen ja syvään kumppanin kohtaamiseen ja harjoittelemaan aitoa läsnäoloa. Läheisyys muutenkin kuin fyysisellä tasolla saa rakkauselämäsi puhkeamaan kukkaan.

Iloa & intohimoa -kirjan viisailla opeilla myös seksielämä säilyy kiinnostavana: leikkisät seksivinkit ja kiihottavat harjoitukset tuovat suhteeseen kipinää. Kun uskallat heittää ennakkoluulot nurkaan, saat suhteeltasi paljon enemmän.

Ruotsalainen Eva Sanner on terveyteen ja henkilökohtaiseen kasvuun erikoistunut toimittaja. Koulutukseltaan hän on psykosynteesiterapeutti ja harjoittaa yksilö-, ryhmä- ja pariterapiaa.

 

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta.

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: ennakkoluulot, kirjat, koulutus, kukka, parisuhde, pariterapia, rakkaussuhde, ruotsalaiset, terveys

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *