Ilmoittaudu lukijailtaan ja tapaa kantaaottava kirjailija Katarina Wennstam!

Katarina Wennstam, Kuva Cato Lein 2009, OtavaRuotsalainen kirjailija ja journalisti Katarina Wennstam vierailee keskiviikkona 27. huhtikuuta Helsingissä, ja 150 nopeimmin ilmoittautunutta pääsee tapaamaan kirjailijaa. Wennstam kirjoittaa feminististä dekkarisarjaa, ja sarjan avaavan romaanin suomennos Tahra ilmestyy tällä viikolla.

Naisten kohtaama väkivalta, ihmiskauppa, seksibisnes. Nuoren tytön heräävä seksuaalisuus, kiinnostuksen ja inhon ristiriita. Halu ja häpeä. Perhe, joka näyttää täydelliseltä, mutta joka kulissien takana on hajoamispisteessä. Rankkoja aiheita, yleismaailmallisia aiheita. Jokainen meistä on joskus nähnyt, kokenut tai vähintään lukenut näistä väkivaltaan, seksuaalisuuteen ja seksuaalisiin väärinkäytöksiin liittyvistä aiheista. Ja kaikkihan meistä lukee ruotsalaisia jännityskirjoja, ja meillä kaikilla on niistä jonkinlainen mielipide. Pöytä keskustelulle on siis katettu!

Katarina Wennstam (s. 1973) on työskennellyt muun muassa television rikosreportterina Ruotsissa ja hän on ottanutPuhu nyt -logo julkisuudessa kantaa erilaisiin kysymyksiin seksuaalisista väärinkäytöksistä. Wennstam tapaa lukijoita 27.4.2011 klo 18 Otavamedian tiloissa Pasilassa, Helsingissä. Tilaisuuden järjestävät Suuri Suomalainen kirjakerho ja Anna-lehti. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa: www.otavamedia.fi/ilmoittaudu.

Katarina Wennstamin kuva: Cato Lein 2009, Otava.

Comments

Teksti: Plaza

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *