Ikinuori MMM-vuosikirja on siirtynyt nettiaikaan! Surffaa katsomaan!

Mitä Missä MilloinMitä? Missä? Milloin? Surffaa osoitteeseen www.otava.fi/mmm niin tiedät!

MMM-nettikampanja on alkanut ja MMM-brändi näkyy netissä monella tavalla. MMM-blogissa päätoimittaja Mari Mikkola kirjoittaa ajankohtaisista aiheista ja virallinen MMM-suojelijatar Tamara Rosengrantz kerää ystäviä Facebookissa.

MMM-blogi on päätoimittajan palstan lisäksi myös paljon muuta. Tamara eli tuttavallisesti Taabe esiintyy MMM-videoissa, joissa häntä haastatellaan menneiden aikojen asiantuntijana. Ja mistä muualta hän tietonsa ammentaisi kuin vanhoista MMM-kirjoista – elämänkokemuksen lisäksi tietenkin. Lisäksi sivustolla on Taabe-paperinukke, jonka vaatekaapista löytyy ihania luomuksia eri vuosikymmeniltä. Taaben ystäväksi voit liittyä Facebookissa – näin pysyt ajan tasalla ja tiedät, että Mitä, Missä ja Milloin tapahtuu!

MMM-blogi on myös katsaus historiaan. Tunnelmaan pääset ihailemalla nostalgisia mainoksia vuosikymmenten varrelta ja lukemalla hauskoja poimintoja vanhoista kirjoista. MMM-blogissa kannattaa käydä usein, sillä uutta sisältöä tulee viikoittain: www.otava.fi/mmm! Uusi MMM-vuosikirja ilmestyy lokakuussa.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota.

 

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: brändit, facebook, kirjat, paperinuket, Taabe, vaatekaappi, vanhat kirjat, vuosikirja

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *