Enni Mustosen Morsiuskesä on kesäviihdettä parhaimmillaan

Enni MustonenTiedätkö mitä tositv-sarjan kulisseissa oikeasti tapahtuu? Enni Mustonen paljastaa sen vastustamattomalla tyylillään. Uutuusromaani Morsiuskesä kuvaa ystävyyttä ja rakkautta Suomen aurinkoisessa suvessa!

Täydellistä lomalukemista

Suomen suvi on kukkeimmillaan, kun maajusseille emäntäehdokkaita etsivän tv-sarjan kovaonniset kuvaukset saavat uuden suunnan ja kuvaajaa tuuraamaan pyydetään Suvelan Lauraa. Navetanvinttien sijaan Laura on viime vuodet kolunnut maailman kriisipisteitä tähtitoimittaja Jarkko Saaren kuvaajaparina. Viimesyksyisellä Bagdadin keikalla Jarkko menehtyi autopommi-iskussa, ja myös vakavasti loukkaantunut Laura on siitä lähtien ollut toipumislomalla.

Sitten soittaa Kikka, Jarkon entinen aviovaimo, joka on lopultakin päässyt ohjaamaan omaa tosi-tv-sarjaansa: ”Laura hei, sä sait Jarkon enkä mä nostanut meteliä. Sä olet tän mulle velkaa.” Hädässä ystävä tunnetaan, niin myös rakkaat viholliset.

Enni Mustonen kuvaa nykypäivän suomalaista maaseutua ja ihmissuhteita tarkkanäköisesti ja lämpimän viihdyttävästi, niin kuin vain hän osaa. Enni Mustosen uutuusromaani Morsiuskesä tuo mieleen kotimaiset viihdeklassikot Hilja Valtosen, Anni Polvan, Tuija Lehtisen ja Seljan tytöt. Koivuntuoksuinen tarina tositv-sarjan kuvauksien kulisseista saattaa ympäristöltään olla vahvasti uudella vuosituhannella, mutta tarinan tunnelmassa on jotain äärimmäisen tuttua. Mustonen jatkaa viihdekuningattarien viitoittamaa tietä, jossa naisella on oikeus sekä osata että unelmoida.

Enni Mustonen nousi huimaan suosioon viime vuosina ilmestyneellä suomalaisten naisten historiaa kuvaavalla Järjen ja tunteen tarinoita -sarjallaan. Mutta jo ennen sitä kirjailija oli tullut tunnetuksi viihdekirjoistaan, jotka kuvaavat herkullisesti elämän yllättävyyttä, ystävyyttä ja rakkautta. Tarinoiden keskiössä on aina suomalainen mielenlaatu ja kotoisat maisemat.

Osta Morsiuskesä Suuresta Kuusta

Comments

Teksti:Emmi Jäkkö
Avainsanat: aviovaimot, ihmissuhteet, kirjailija, maaseutu, Meteli, rakkaus, suomalaiset naiset, tyyli, ystävyys

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *