Christina Strutt ja ekologisesti kestävä kodinhoito

Vanhat konstit kodinhoitoonVanhat konstit kodinhoitoon -teos opastaa, kuinka voit vaikuttaa perheesi hyvinvointiin – ja säästää rahaa – ekologisesti kestävällä kodin- ja puutarhanhoidolla.

Suosi lähiruokaa tai kasvata itse ruokasi. Lannoita kasvit oman pihan kompostimullalla. Vältä turhia kemikaaleja ja tuholaismyrkkyjä. Tuunaa, kuluta harkiten ja kierrätä turhat tavarasi.

Englantilainen Christina Strutt on koonnut yksiin kansiin yli 400 arvokasta mutta unohdettua vinkkiä kodin- ja puutarhanhoitoon. Kauniisti kuvitetussa kirjassa on myös hyödyllisiä lahjaideoita ja säilöntäreseptejä sekä laaja yrttiopas, joka innostaa vaikkapa pienen keittiöpuutarhan kasvattamiseen ikkunalaudalla.

Christina Strutt (s. 1954) on luonnonmukaisia tekstiilejä valmistavan yrityksen johtaja ja suunnittelija Iso-Britanniassa. Hän pyrkii elämään ekologisesti ja mahdollisimman omavaraisesti ja on esitellyt kotiaan ja elämäntyyliään lehdissä ja omissa kirjoissaan.

 

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: elämäntyyli, hyvinvointi, Iso-Britannia, kemikaalit, kirjat, kodinhoito, lähiruoka, puutarhanhoito, tavarat, tekstiilit

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *