Avaimen syksyssä Silfverbergiä, Adigaa ja Intiaa

Avaimen syksyn kirjat pitävät sisällään niin kotimaisia esikoisromaaneja, käännöksiä, tietokirjoja kuin ammattinimikkeitä.

Yksi odotetuimpia on Anu Silfverbergin toinen kaunokirjallinen teos. He eivät olleet eläimiä on kymmenen novellin kokoelma, joka kertoo eläinten kaltaisista ihmisistä ja heidän kohtaamisistaan. Toinen romaani julkaistaan myös nuorelta kirjailijalta Helmi Kekkoselta.

Niin ikään odotettu on Booker-palkitun Aravind Adigan toinen romaani Viimeinen mies, joka sijoittuu Mumbaihin. Intiaan vie myös ruoka- ja esseekirja Sormet sahramissa. Anna Kortesalmen ja Seija Vilénin kokoamien reseptien lomassa esitellään kirjailijoita, joiden juuret ovat Intian niemimaalla.

Lionel Shriverin uutuus kertoo puolestaan amerikkalaisesta unelmasta ja sen synkästä kääntöpuolesta ja ottaa rohkeasti kantaa Amerikan yhteiskuntaan ja politiikkaan. Jaakko Hämeen-Anttilan ja Inka Nokso-Koiviston Kalifien kirjastossa kertoo arabialais-islamilaisen tieteen synnystä ja kehityksestä sekä sen välittymisestä.

Muutakin on tulossa! Lue lisää täältä.

Comments

Teksti:Noora Valkonen
Avainsanat: Avain, kirjakauppa, kirjankustannus, kirjat, lukeminen, novelli, romaani, ruokakirja, tietokirja, uutuudet

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *