Anna-Leena Härkönen ilahduttaa kepeän kuplivilla sanoituksilla teoksessa Vääränlainen mies

Vääränlainen miesAnna-Leena Härkösen lauluissa rakastutaan, erotaan, kaivataan ja vihataan.

Vääränlainen mies sisältää parikymmentä räiskähtelevää laulua, joiden tarinoiksi kiertyvissä sanoituksissa liikutaan haikeista erotunnelmista hulvattomiin sinkkubileisiin ja äkkirakastumisen hurmaan.

Runomaiset laulutekstit pursuavat kirjailijalle ominaista suorasukaisuutta ja huumoria. Niiden keskipisteenä on vahvasti tunteva nainen, joka ei arkaile kertoa teatraalisen mahtipontisesti tunteitaan maailmalle. Laulutekstit ovat helposti lähestyttäviä, suoraan puhuttelevia ja ennen kaikkea hauskoja.

Anna-Leena Härkönen ryhtyi aikoinaan kirjoittamaan laulutekstejä tilaustöinä, mutta laulunteon makuun päästyään hän huomasi kirjoittavansa niitä myös omaksi ilokseen. Osa sanoituksista on sävelletty ja joitakin on päätynyt levylle asti – osa odottaa vielä esittäjäänsä.

Anna-Leena Härkönen (s. 1965) on helsinkiläinen kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä, jonka laululyriikkaa on aiemmin ilmestynyt kokoelmassa Jos joku kysyis multa (1991).

Kirjakauppa Suuri Kuu

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: Anna-Leena Härkönen, helsinkiläiset, huumori, käsikirjoittajat, kirjailija, Kokoelmat, laululyriikka, näyttelijä

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *