Äidin voimakirja kannustaa olemaan rennosti vahva äiti

Äidin voimakirja”Tämä kirja kertoo siitä, miten arjesta voi tulla pyhä. Levottomasta levollinen. Ilottomuudesta ilo. Äidistä vahva ja heikko, kohtuullisissa mittasuhteissa.

Uupumuksesta, unettomuudesta ja arjen ahdistuksesta on tullut äitien tavallisia vaivoja, joista puhutaan kuin flunssasta. Ajatellaan, että äitiys ja väsymys kuuluvat yhteen, että äidin kuuluukin olla väsynyt. Äidin voimakirja murtaa tämän ja muita pinttyneitä mieliimme myyttejä äitiydestä. Se paneutuu ihmissuhteiden, itsetuntemuksen, kehon ja työn neljään voimakenttään ja etsii niiden kautta tasapainoa naisen elämään. Väsymysvuosille ei ole pakko uhrata itseään, lapsen hyvinvointia tai parisuhdetta.

Äidin voimakirja on tiedon- ja energianlähde, joka auttaa vahvistamaan naiseutta, äitiyttä ja perhedynamiikkaa. Se on vertaiskirja naiselta naiselle ja mukaansa tempaava selviytymisopas käytännön vinkkeineen: kirja, joka ohjaa olemaan rennosti vahva äiti. Se on myös kirja miehille, jotka haluavat ymmärtää paremmin perhettään ja naisen väsymystä.

Mervi Juusola (s. 1973) on Meidän Perhe -lehden tuottaja-toimittaja sekä uusperheen äiti.

 

 

Osta tämä kirja Suuresta Kuusta.

Comments

Teksti:Johanna Oris
Avainsanat: ahdistus, äitiys, hyvinvointi, ihmissuhteet, kirjat, myytit, naiseus, uupumus, uusperheet, voimakentät

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *