Vs: Poika käyttää alusvaatteitani?

Etusivu Foorumit Poika käyttää alusvaatteitani? Vs: Poika käyttää alusvaatteitani?


Nimetön
pitsinnyplääjä;10116123 wrote:
Kyllä meilläkin kolmesta pojasta kaksi (ei samaan aikaan tietenkään, kun ikäeroa on melkein 10v) harrastivat tuota äidin liiveihin jne. runkkaamista. Mikä erikoisinta, nuorempi heistä kuvasi videokameralla sitä, kun äidin seksikkäät hepenet päällään kattoi pöytää, pyyhki pölyjä ja lopuksi rapsutti alapäänsä orgasmiin kuten nainen hieroisi klitoristaan. Tiedän, koska tuo koti-vhs on yhä pojan vaatekomerossa korin takana ”piilossa”. Hieman mietityttää pojan transseksuaalisuus, mutten ole uskaltanut olla mukana puuhassa, vaan antaa pojan kasvaa. Poika on nyt 28, ehkä kuulemme asian tiimoilta vielä lähivuosina.

Ymmärsinkö oikein että poika asuu vielä lapsuudenkodissaan? Oletan niin kun kirjoitit että vhs on yhä pojan vaatekomerossa piilossa.

Jos näin on niin kyllä tuo aika huolestuttavalta kuullostaa. Eli se että poika on jo 28 ja asuu yhä vanhempiensa luona. Sinunkin suhtautumisesi poikaan vaikuttaa hieman oudolta: ”antaa pojan kasvaa”. Ikäänkuin kyseessä olisi joku pippeliään tutkiva teini, eikä lähes 3-kymppinen mies.

Ja mitä ihmettä sinä sen poikasi vaatekomerolla ylipäätänsä teet? Pesetkö hänen kalsaritkin?